Danas velika većina ljudi, kao mobilni telefon, koriste androide koji su zamenile nekadašnje, klasične, jednostaven mobilne telefone. Međutim, jedan od tih starih telefona vredi čitavo bogatstvo, evo i zbog čega.

Na svim tech internet portalima i forumima Nokia 1100 je na vrhu top liste najtraženijih mobilnih aparata današnjice. Proizvedena sredinom 2002. i početkom 2003. godine, njena prvobitna prodajna cena iznosila je 75 Eura.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Današnja cena ovog telefona iznosi od 300 do 600, a u Srbiji pojedinci na oglasima nude od 30.000 dinara do 65.000 koliko smo zatekli kao ponudu na odlasima!

Sve u svemu pronađite ovaj telefon jer smo ga skoro svi imali, a trenutno vam sigurno može pomoći, pa čak i platiti putovanje na more van sezone!

Danas se postavlja pitanje zašto je Nokia 1100 koja pored opcija ( kalkulatora, štoperice i telefonskog imenika od 50 praznih polja ) tako interesantna i dostiže cenu koja iznosi čak neverovatnih 50 000 Eur.

Hakeri su smislili način da krekuju Nokiu 1100, koja bi im poslužila u obavljanju nezakonitih radnji poput ilegalnog transfera novca, praćenje stranih poziva, prisluškivanje i sl. otuda i tolika vrednost za telefon čija je realna tržišna vrednost oko 10 eura.

(Izvor: bktvnews.com)