BAKA ŠOKIRALA CELU ZEMLJU: Ova starica ide na sve sahrane u gradu, a razlog je užasan!

286

Tereza Dojl (65) i Engleske poznata je po tome što dolazi na svaku sahranu u gradu Slau i to iz veoma bizarnog razloga – da bi se najela i napila! Tereza nije propustila nijednu sahranu za poslednjih 14 godina, a nakon što porodici izjavi saučešće i isprati pokojnika, Tereza se „baci“ na klopu i piće koju porodica donese.

– Tereza svaki put ide na sahranu biciklom. Od kuće krene obučena u normalnu odeću, a potom ispred groblja obuče crninu i krene po kapelama – tvrde njene komšije.

Iako su Terezu razotkrili, starica ne haje, već se uredno pojavljuje na svakoj sahrani. Margaret Vajthed, koja je nedavno sahranila ćerku rekla je da je ostala u šoku kada je videla da se nepoznata žena muva među ožalošćenima na sahrani.

Ona kaže da se Tereza čak raspričala sa njom tokom izjavljivanja saučešće. Margareti je rekla da je radila sa njenom pokojnom ćerkom kao konobarica, što je ovoj bilo čudno, jer njena ćerka nikad nije konobarisala.

– Nakon sahrane jela je kao da sutra ne postoji. Na kraju je i napunila jednu kesu hranom, sela na bicikl i otišla – priča Margaret.

Starica se pak brani i kaže da je njen posao da ode na svaku sahranu. Međutim, pojedinci tvrde da je sa jedne sahrane otišla zgranuta i razočarana, jer porodica nije donela ni jelo ni piće!

(Izvor: espreso.rs)