BIO JE NAJSIROMAŠNIJI PREDSEDNIK NA SVETU: Trunuo u zatvoru 14 godina, kada je izašao – osvetio se svima na neverovatan način! (FOTO)

1

Jedan sasvim običan farmer iz Južne Amerike krije tajnu koja je stvarno neverovatna.

Ovaj čovek na prvi pogled izgleda sasvim obično, zar ne? Da li možete da pogodite čime se bavi? Pogledajte njegovu neverovatnu životnu priču!

Njegovo ime je Hose Muhika. On živi na farmi u Urugvaju sa svojom suprugom i psom koji ima 3 noge. Hose živi srećnim i skromnim životom, ali kada vidite čime se on zapravo bavio bićete iznenađeni!

On je radio ovde, u ovoj zgradi. Ovo je Parlament Urugvaja. Hose nije domar ili čistač, daleko od toga!

Hose je bio glavni u ovoj zgradi. Da, on je bio predsednik Urugvaja. Nikada niste videli ovakvog državnika!

On se redovno pojavljuje u ovakvom izdanju. U svetu je poznat kao „najsiromašniji predsednik“, a to je sve zbog toga što je on 90% svoje zarade davao u dobrotvorne svrhe!

Navikao je na skroman život. Nakon što se borio za slobodu svoje nacije, proveo je 14 godina u zatvoru kao vojni zatvorenik.

Pošto se odricao najvećeg dela novca koji je zarađivao, njemu je ostajala prosečna plata jednog građanina Urugvaja.

On sebe ne smatra posebnim. On želi da bude običan građanin kao i svi drugi. Privatno, vozi Volksvagen Bubu, a kao svoja zvanična državna kola koristio je Opel Korsu.

Neki državni zvaničnici bi mogli da se ugledaju na njega!

Neverovatno je kako je ovaj bivši predsednik (2015. godine se povukao sa tog položaja) predstavljao baš ono što i treba da predstavlja – svoj narod!