BOG MU DAO ZDRAVLJA ZBOG DOBROG DELA: Deda čuvao tajnu 70 godina, komšije se zapanjile kada su otkrile šta je uradio! (VIDEO)

391

Po mnogo čemu, Ras Gremel (98) je kao i svaki drugi čovek njegovih godina. On živi jednostavan život i uživa u tome što se budi svako jutro bez nekog napora. Ras je 95 godina živeo u istoj kući u Čikagu.

Susedi su dolazili i odlazili, ali niko nije znao tajnu koju je Ras čuvao od njih. Ali nedavno su sve saznali i ostali su bez reči kada su čuli istinu. Njegova porodica je izgubila sve osim svoje kuće u padu tržišta deonica 1929. godine.

To je Rasa naučilo da bude srećan i zadovoljan onim što ima. „Veoma sam jednostavan čovek“, objašnjava Ras, koji još uvek živi u istoj kući u Čikagu. Ali iako on živi jednostavno, on je u stvari multimilioner. Sve je počelo tako što mu je brat predložio da kupi deonice jednog farmaceutskog lanca. To je bilo pre 70 godina.

„Starim ljudima će uvek biti potrebni lekovi, a žene će uvek kupovati kozmetiku“, objasnio je njegov brat. Ras je kupio deonice vredne 1.000 dolara. Na njegovo iznenađenje, vrednost deonica je porasla neverovatnom brzinom.

Pošto on nikada nije prodao svoje deonice, one su postale vredne 2 miliona dolara. Da li je to promenilo njegov život? Teško. Nastavio je da živi jednostavan život. Uvek je živeo sam, nikada se nije oženio, niti imao dece. Nikada nikome nije rekao da je milioner. „Uvek je živeo skromno“, rekao je njegov komšija Patrik Falso.

POGLEDAJTE VIDEO: