BOLEST JE UGASILA JEDAN ŽIVOT PRERANO: Cela Srbija će plakati zbog RADE MANOJLOVIĆ

5

Tuga koja nikada ne prolazi!

Pevačica Rada Manojlović prerano je ostala bez majke, a svoju tugu nikada nije skrivala, te je tako više puta i zaplakala pred televizijskim kamerama prisećajući se majke koja je preminula od posledica najteže bolesti.

Pevačica je sa samo 19 godina ostala je bez majke i priznaje da nikada nije mogla da se pomiri sa tim da je žena koja joj je podarila život, svoj izgubila u 37. godini.

Za majku Mirjanu Manojlović je bila izuzetno vezana, a svi kažu lepotu je nasledila baš od nje.

Kako je Mirjana izgledala javnost je saznala kada je Rada objavila staru porodičnu fotografiju, kada je čitava porodica bila na okupu.

– Ona zaslužuje da znate kako je izgledala i koliko je bila lepa – napisala je Rada tom prilikom.

Većina njih u komentarima osvrtala se na lepotu kojom se Mirjana mogla dičiti, ali i na to da je Rada prirodnu lepotu nasledila upravo od majke.

Pevačica se prisetila perioda kada ju je majka napustila ističući da je za nju to najteži period u životu.

– Porodica je za mene sve na ovom svetu. Mnogo sam vezana za oca i sestru, i za njih bih sve učinila. Trenutak kada sam saznala da mama boluje od opake bolesti za mene je bio najteži u životu. Molila sam boga da ozdravi, da joj da snage i verovala da će uspeti da pobedi rak, ali, nažalost, bog je želeo drugačije. Umrla je 2004. godine, a ja sam u poslednjim trenucima bila uz nju. Teško mi je o tome da pričam jer su to bolni trenuci, i te slike mi nikada neće izbledeti pred očima. Dan kada nas je mama napustila za mene je bio najgori u životu – rekla je pevačica jednom prilikom.

Manojlovićeva je više isticala da je ogročena jer veruje da bi njena majka i danas bila živa da doktori nisu napravili veliki propust.

– Moja majka umrla je greškom lekara. Imala je karciniom grlića materice, i to onaj tip koji je u preko 90 odsto slučajeva izlečiv. Kada je imala 37 godina konzilijum lekara je odlučio da neće da joj vade matericu i jajnike jer će možda želeti još da rađa. Lečili su je na druge načine. Ostavili tempiranu bombu u njoj, koja je kasnije eksplodirala.

Pevačica kaže da bi dala sve na svetu da može da vrati vreme i da kaže majci da insistira na vađenju organa. Svesna je da je to nemoguće, živi sa svojim bolom, ali priznaje da ovaj strašni gubitak nije uspela ni da otplače kako treba.

– Nisam odbolovala maminu smrt, a već sam nastupala posle deset dana. Morala sam da zaradim novac za naše sulude običaje: daće i ostale stvari. Niko me nije pitao da li mi se radi, već samo kažu: “Idi pevaj”. Ja pevam, a telo mi drhti, duša mi se raspada, izjavila je svojevremeno pevačica.

Sponsored Links:

Izvor: Espreso.co.rs