Za najnovije super oružje Vladimira Putina se kaže da je toliko brzo da ga je nemoguće oboriti i da će probiti bilo koji NATO-ov odbrambeni raketni sistem.

Ovaj ruski monstrum dolazi iz korporacije za taktičke rakete u zemlji koja je otkrila više detalja o novom eksperimentalnom oružju Kremlja, piše “Dailystar”

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Neverovatna brzina ovog oružja znači da bi moglo da preleti udaljenost od 1.400 km od baze nuklearnog naoružanja Rusije u enklavi Kalinjingrada do Londona za samo 13 minuta.

Ranije ove godine je Putin testirao hipersoničnu nuklearnu bojevu glavu sa raketnom eksplozijom.

Super oružje je nazvano Objekat 4202.

Ono je posebno dizajnirano da se nađe na vrhu novog ruskog nuklearnog ubice “Satana 2.“

Prve slike Satane 2 su otkrivene prošlog meseca kada je rečeno da je ovo oružje u stanju da izbriše područje veličine Teksasa i Francuske.

Veruje se da ova masivna raketa nosi tri HGV bojeve glave kao svoj smrtonosni teret za uništavanje zemlje.

Objekat 4202 rakete raspoređuju svoje bojeve glave koje potom krstare kroz gornju stratosferu pre nego što pogode svoj cilj hipersoničnom brzinom.

Dok se Putin opušta sa novim američkim predsednikom Donaldom Trampom, ostatak NATO-a i dalje sedi u strahu od potencijalnog napada iz Rusije.

Tramp je tokom svoje kampanje napao NATO da je “zastareo“ i postoji bojazan da planira da se u potpunosti povuče iz saveza – ostavljajući Evropu kao lak plen za Putina.

NATO se priprema za “najgori mogući scenario“ dok se narodi duž ruske granice panično pripremaju za pretnje od invazije.

Juče je Putin napustio Međunarodni krivični sud, šokantan potez koji je izazvao strah da se možda priprema za rat.

Sponsored Links:

Britanski vojni šefovi su se hvalili da će “biti spremni za rat za dve godine“ u suprotstavljanju protiv oporavljene supersile.

Daily Star Online je nedavno otkrio najmoćnije oružje kojim raspolaže Britanija ukoliko Evropu zahvati Treći svetski rat.