ČESTO JE GLEDATE NA TELEVIZIJI, A NEMATE POJMA DA JE ONA ŽENA BULETA GONCIĆA: Nećete moći da dođete SEBI (FOTO)

1

Gordana i Bule imaju dve ćerke, Isidoru i Aleksandru, na koje su veoma ponosni i o kojima glumac rado govori u svojim intervjuima

Svetislav Bule Goncić je poznati srpski glumac.

Rođen je u Kladovu.

On je stalni član pozorišta.

Do sada je glumio u mnogim serijama i filmovima.

Autor je više dokumentarnih filmova („Strategija iluzije“ iz 2005, „Trajanje“ iz 2006). Bio je voditelj dečjeg kviza „Kroz vrata znanja do putovanja“.

Bio je predsednik Saveza dramskih umetnika Srbije od 1996. do 1998. godine, a direktor Pozorišta na Terazijama od 1998. do 2000. godine.

Glumac Bule Goncić (60) strahovao je za svoj život kada se zarazio koronom, a kako kaže i četiri meseca nakon izlečenja osećao je posledice opasnog virusa.

Svetislav Bule Goncić je nešto više od tri decenije sa suprugom Gordanom. Glumca kroz njegove uloge poznaje cela Srbija.

Takođe, Buletovu suprugu smo često imali prilike da gledamo u televizijskim prilozima u kojima je govorila o temama u oblasti svoje profesije.

Gordana i Bule imaju dve ćerke, Isidoru i Aleksandru, na koje su veoma ponosni i o kojima glumac rado govori u svojim intervjuima.

“Zajedno smo već 37 godina, od toga 32 u braku. Čoveče! Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti. Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili. Što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla. Uvek sam govorio da roditelji ne treba da vaspitavaju svoju decu, već samo treba da budu dobri. Jer deca imitiraju roditelje. Mi smo našim ćerkama, u okviru naših mogućnosti, pružili pre svega ljubav, slobodu izbora i podržavali smo ih na njihovom putu”, rekao je jednom prilikom.

Sponsored Links:

Gordana je Svetislava upoznala u ranoj mladosti, po profesiji je dramaturg i trenutno se nalazi na čelu Kulturnog centra Beograda, a poznato je da je dugo radila u “Ateljeu 212”.

izvor: (pulsonline.rs/espreso.co.rs)