Uvek sam se nadao ozdravljenju i to mi je Bog dao, kaže ovaj pozitivan Zeničanin.

Odbio je operaciju, a nakon zračenja bez terapije punih pet godina koristi lek za koji je slučajno saznao u novinama i kaže: oseća se dobro, gotovo je 100 odsto zdrav.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Aktivisti udruženja „Akcija građana“ iz Zenice objavili su video čoveka koji svedoči da je prirodnim lekom izlečio rak levog plućnog krila veličine 5 centimetara. Podsetimo, taj karcinom je jedan od najsmrtonosnijih.

Njegova je poruka kratka i jasna: ne gubite nadu. „Uvek sam se nadao ozdravljenju i to mi je Bog dao“, kaže ovaj pozitivan čovek.

Lek

Sok koji je koristio je od biljke Noni. Ona sadrži oko 160 prirodnih biljnih jedinjenja, tzv. fitohemikalija, od kojih mnogi još nisu poznati nauci. Među njima su antioksidansi, glikozidi, organske kiseline, terpeni i alkaloidi.

Mnoga od tih jedinjenja imaju prirodna antibakterijska svojstva i onemogućuju razvoj bakterija, uključujući i one koje uzrokuju tuberkulozu i salmonelozu.

Sok nonijevih bobica sadrži ugljene hidrate, fruktozu i glukozu, kao i belančevine. Bogat je vitaminima C i E, B te beta-karotenom. Od minerala, noni sok sadrži kalcijum, magnezijum, fosfor, gvožđe, mangan i vrlo je dobar izvor kalijuma.

Lekovito delovanje nonija

Noni se od davnina koristi u mnogim kulturama sveta. Danas, mnogi lekari širom sveta svojim pacijentima koji boluju od teških bolesti preporučuju noni kao dodatak ishrani jer dokazano jača imunitet i poboljšava opšte stanje organizma.

Suzbija rast ćelija raka

Sastojci nonija imaju antikancerogena svojstva i mogu podstaknuti bolji rad imunog sistema.

Naučnici su otkrili da materije prisutne u noniju suzbijaju rast kancerogenih ćelija uzgajanih u laboratoriji. Druga studija je zaključila da je antitumorska aktivnost nonijevog soka posledica poboljšanog funkcionisanja imunog sisema nakon uzimanja soka.

Sponsored Links:

Kod osoba koje se leče hemioterapijama, noni se savetuje kao prirodna terapija za jačanje organizma. U nekoliko studija nonijev sok popravio je krvnu sliku bolesnika, koji su ga uzimali nakon hemioterapije.

Pogledajte video. Možda dođete do korisnih informacija: