DA LI JE REALNO DA ŠVABA IZ FILMA “RANE” DANAS OVAKO IZGLEDA? Bio je zaljubljen u našu NAJVEĆU RIJALITI ZVEZDU

362

Uglavnom je tokom takmičenja bio tih i povučen

Milan Marić Švaba oduševio je mnoge ulogom u filmu „Rane“, a kasnije se potpuno povukao iz javnog sveta.

Milan je, naime, odneo i pobedu u „Velikom bratu“ u martu 2010. Proveo je trideset dana u kući Velikog brata.

Uglavnom je tokom takmičenja bio tih i povučen, a zaljubio se u Enu Popović koja je tada bila u vezi sa Markom Miljkovićem, sadašnjim mužem Lune Đogani.

– Ovo je jedno odlično iskustvo koje ne može da se poredi ni sa jednim do sada. Drago mi je što sam upoznao sve ove ljude, nedostajaće mi mnogo. Ni sa kim nisam proveo ovoliko vremena, čak ni sa porodicom. U nekim trenucima su mi svi smetali, i tada sam koristio priliku da se sklonim da budem sam sa sobom. Bilo je teških trenutaka i tada sam se osamljivao – rekao je on za “Blic” svojevremeno.

Nešto kasnije, se preselio u Rusiju za boljim životom, a potom i u Kanadu gde se oženio izvesnom Stelom posle svega pola godine zabavljanja na skromnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali kumovi.

Inače, “Rane”, kultni film Srđana Dragojevića, mračna je i bizarna priča o žestokim momcima s ulica Beograda devedesetih, a u osnovi ima istinitu priču o dvojici maloletnih kriminalaca tog vremena.

Pravi Pinki i Švaba bili su Marko Pejković Kameni i Mirko Bešević Beša, klinci s beogradskog asfalta koji su upali u svet „Vidimo se u čitulji“ ekipe. Bili su bliski prijatelji, ali desilo se da je Kameni pucao u Bešu. Kasnije, kako bi poravnao račune i spasao prijateljstvo, tražio je od ranjenog druga da mu vrati metak za metak – da ispali jednaki broj metaka u njega.

Obojica su preživeli tu noć, a njihova ispovest zabeležena je u dokumentarnom serijalu „Tragač“.

Dragojević je čuo priču i odlučio da na njoj zasnuje scenario. Navodno je izbegavao da pogleda reportažu jer nije hteo da previše utiče na priču, podelu uloga i režiju, ali kad ju je pogledao pošto je film završen, izjavio je da su ga zapanjile sličnosti između Beše i Kamenog i glumaca koji su igrali Švabu i Pinkija.

Inače je za glavnu ulogu Pinkija izabrao Dušana Pekića, i to u konkurenciji od pet hiljada mladića – Pekić nije imao glumačkog iskustva, ali činjenica da je imao sličnu životnu priču kao lik Pinkija kojeg je trebalo da glumi bila je presudna.

Sponsored Links:

izvor: (espreso.co.rs)