Pevačica se na vrhuncu svoje slave povukla iz medija kako bi se posvetila privatnom životu

Sponsored Links:

Ivana Brkić je hrvatska pevačica koja se proslavila 2000-ih godina hitovima poput “Oči boje kestena”, “Pustinja”, “Manijak”, “Prste k sebi”, “Nije me sram” i drugih, a iako su joj mnogi predviđali sjajnu karijeru, na samom vrhuncu se povukla sa scene.

Osvojila je nagradu za najboljeg debitanta na Zadarfestu, a tri godine kasnije je dobila priznanje za album “Uzmi sve”. Takođe je osvojila i nagradu za najveći hit Hrvatskog radijskog festivala 2005. godine, a nakon toga joj je stiglo i priznanje u novogodišnjoj anketi jednog časopisa koji je proglasio njen album “Sve je samo fol” za album godine.

Pevačica se na vrhuncu svoje slave povukla iz medija kako bi se posvetila privatnom životu, a u jednom intervjuu je otkrila da je kao deo Jehovinih svedoka osetila potrebu da im se u potpunosti posveti, piše Večernji list.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Ivana danas živi u Sloveniji sa suprugom Emirom Mesićem, čije je prezime uzela, a poslednji put se javno eksponirala pre deset godina u jednom hrvatskom šouu gde je rekla da jednostavno nije želela da bude deo javnog života, prenosi Objektiv.

Ona je danas u braku i još uvek ima veliki uticaj u Jehovinim svedocima.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

izvor: (jutarnji.hr/objektiv.rs/espreso.co.rs)