Glumica je otkrila detalje njihovog odnosa

Sponsored Links:

Glumica Snežana Savić (70) sa rediteljem Dragoslavom Lazićem (86) nekoliko godina je bila u braku, u kom su dobili ćerku Anitu.

Nakon što su se razveli, Lazić je ušao u brak sa glumicom Draganom Turkalj i sa njom je u 76. godini dobio blizance, ćerku Iskru i sina Lazara, a Snežana je za “Blic” svojevremeno prokomentarisala njihove porodične odnose.

– Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom – kazala nam je tada Snežana.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

– Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke – dodala je.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Podsetimo, Dragoslav i Dragana su se venčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira – Bate Živojinovića. Godine 2003. usledilo je i crkveno venčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca. Dugo su priželjkivali da dobiju zajedničke potomke, što im se desilo tek pre nekoliko godina.

izvor: (espreso.co.rs)