EKSKLUZIVNO! OVO JE KUĆA GDE JE MAJKA DOVELA DANKU: Pogledajte ruinu izbliza, POLICIJA BLOKIRALA PRILAZ, stigao BAGER (FOTO)

2

Policija još uvek blokira prilaz vikend-kući na čijem području je poslednji put viđena mala Danka Ilić, međutim, kako nezvanično saznajemo, u planu je da se potpuno raščisti prilaz pojati, uz pomoć velikih mašina, a stigao je upravo i bager.

Ipak, još uvek se ne može sa sigurnošću tvrditi šta je tačan razlog toga i šta se trenutno traži u samom dvorištu.


– Čudno je trenutno sve, verovatno se na sve sumnja, pogotovo što je majka devojčice pokazala čudno ponašanje kada se sve zbilo. Kada su pozvali policiju, izjavila je da je ušla u kuću kako bi dala drugom detetu vodu, tvrdi da se okrenula na dva minuta i devojčice nije bilo. Međutim, kada je policija pokušala da uđe u kuću, navodno je bila zaključana. I to je na neki način probudilo sumnju, pogotovo što se znalo da u vikendici dugo niko ne boravi, niti postoje uslovi za život – rekao je izvor za Kurir.

Ekipa Kurira je na prilazu same pojate zatekla ljude kako rade na raščišnjavanju prostora, a na fotografijama se može videti i sama vikend kuća gde je mala Danka nestala.

Izvor: Kurir.rs