EVO KOLIKA JE RAZLIKA U GODINAMA IZMEĐU OLGE ODANOVIĆ I NJENOG MUŽA: Ostaćete u totalnom ČUDU

1

Otkrila zanimljive detalje!

Talentovana glumica Olga Odanović (62) tumači glavnu ulogu u seriji “Radio Mileva”, koju svakog radnog dana gledamo na RTS-u. Likom Mileve Majstorović pobrala je simpatije mnogih, dok smo Odanovićevu dosad imali prilike da gledamo u mnogim ostvarenjima.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

– Volim da kažem za ovu seriju da je ona rađena kao da gledate vodvilj u pozorištu. Ja kažem da je ovo serijski vodvilj, užasno je brzo, užasno su likovi različiti jedan od drugog, ovo je u stvari komedija situacije – kazala je Olga o “Radio Milevi” za “RTS”.

– Ovaj period snimanja je izlečio moju dušu. Mene je “Radio Mileva” spasla. Nisam gledala televiziju, vesti, čitala novine, samo sam se radovala sledećem snimajućem danu. Dosad nisam imala ovako veliku ulogu – istakla je Odanovićeva za “Kurir”.

Glumica iza sebe ima uloge u “Boljem životu”, “M(j)ešovitom braku”, “Vojnoj akademiji”, “Ravnoj Gori”, “Šifri Despot” i “Kaljavim gumama”, a otvoreno je pričala o teškim trenucima. Priznala je da je na posao mnogo puta dolazila uplakana i u problemima, ali da publika to nije znala.

– Ja sam mnogo puta bila i uplakana i nesrećna, nikom od nas nije svaki dan divan dan. Bilo je mnogo situacija kada glumcima nije ni do čega, a vi jednostavno morate da izađete na scenu i da zaboravite sve. I stvarno kada izađete na tu magičnu scenu, sve se zaboravi, prestane bol, prestane tuga. Ja znam mnoge moje kolege koji su imali i smrtne slučajeve i tako dalje, a oni su igrali predstavu, retko ko hoće da otkaže – ispričala je Olga u emisiji “Premijera”.

Kao devojčica iz malog mesta koja je u Beograd došla da studira, nikada se nije osećala dovoljno dobrom da upiše Fakultet dramskih umetnosti.

– Iako sam u startu želela da upišem glumu, kao dete iz manjeg mesta koje je došlo u Beograd na studije, nisam bila sigurna u sebe. Nisam nikog poznavala i osećala sam se kao da sam pala s Marsa – ispričala je svojevremeno glumica.

Mislila je da je niko neće uvažiti kada se pojavi na prijemnom, ali se odluka da upiše glumu nakon tri godine provedene na Filozofskom fakultetu, pokazala kao sudbonosna, dok je diplomirala na FDU 1985. godine.

Njen suprug, kolega Dragan Petrović Pele, velika joj je podrška. Jedan su od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Imaju sina i ćerku, a razlika u godinama između njih je – tri godine u korist glumice. Posle samo dva dana od poznanstva počeli su da žive zajedno.

izvor: (blic.rs/espreso.co.rs)