EVO U KAKVOJ KUĆI ŽIVI MILAN VASIĆ: Da ne poverujete, izašle FOTOGRAFIJE!

1398

Dom Milana Vasića u kom je odrastao pravi je raj za dušu

Mada već deceniju i po živi u Beogradu dom Milana Vasića još uvek je i samo kuća u Velikom Ropotovu na Kosovu i Metohiji. Glumac vrlo često posećuje roditelje, a po fotografijama koje je nedavno podelio sa pratiocima na “Instagramu” čini se da dosta radi na uređenju roditeljskog imanja, gde se najlepše oseća.

Dom Milana Vasića mesto je na kom se prepliću razne uspomene glumca i njegove dve sestre, a prostrano dvorište sve to pamti. Ni danas bašta Milanovih roditelja nije prazna, uglavnom je neko od dece i unuka tu, a ispred letnje kuće postavljen je i kauč, sa stolom i stolicama, za što bolju relaksaciju.

Budući da se na jednoj od slika još uvek vide blokovi, grede i skele reklo bi se da dom Milana Vasića nije priveden kraju, te da glumac, njegove sestre i roditelji porodični kutak stalno proširuju. Deo koji se vodi kao nezavršen nalazi se na spratu gde je odvojen prostor za spavaće sobe, dok su u prizemlju smešteni kuhinja, prostrano kupatilo, trpezarija i dnevni boravak.

Mada je pre par godina sebi priuštio nekretninu u prestonici Vasić ne zaboravlja odakle je potekao i često ističe kako je njegov dom isključivo na Kosmetu.

izvor: (espreso.co.rs)