FOTOGRAFIJE IZ PORODIČNOG DOMA NESTALE DANKE PROBUDILE NOVE SUMNJE: Rijaliti učesnica postavila KLJUČNO PITANJE majci!

3

Bivša rijaliti učesnica je podelila svoju teoriju o nestanku male Danke Ilić.

U toku je peti dan potrage za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, koja je nestala u Banjskom polju u utorak oko 13 časova, a novih tragova i dalje nema. Međutim, na društvenim mrežama redovno osvanjuju nove teorije koje se tiču njenog nestanka, a sada se ovim povodom oglasila i bivša zadrugarka, Jelena Batos, koja se potpuno posvetila ovom slučaju, pa je na svom Instagram profilu podelila neku svoju teoriju, kako bi se dodatno obratila pažnja na sve detalje.

Naime, ona je istakla da se plaši ishoda celog slučaja, ali se po njenim rečima može zaključiti da sumnja da je u nestanak male Danke umešana između ostalog i njena porodica:

– Sinov rođendan se slavi, a od male ne. Da li je on otac deteta uopšte? Zbog čega su se slike i kačenje od ovog deteta u 2023. godini promenila. Ne treba da budeš policajac, da osetiš da smrdi nešto – napisala je Jelena Batos, uz porodične fotografije.

Podsećanja radi, Danka Ilić (2) nestala je u utorak. Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog polja do grada Bora, i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Izvor: Republika.rs