GODINAMA POKUŠAVALI DA DOBIJU DECU: Ultrazvuk pokazao 4 bebe, na porođaju usledio šok! (FOTO)

1

Ajibola Taivo i njen supurg Adeboie, oboje poreklom iz Nigerije, već 17 godina su pokušavali da dobiju decu. Mukotrpan proces koji uključuje analize i podvrgavanje raznim tretmanima je urodio plodom, jer je ovaj bračni par dobio šestorke!

Danas Ajibolu svi nazivaju majkom herojem, jer je uspela da iznese visokorizičnu trudnoću i na svet da donese tri dečaka i tri devojčice koji teže između 500 grama i kilograma.

Novopečena mama se porodila u bolnici u Ričmondu u Virdžiniji, a s obzirom na višestruku trudnoću, doktori su rešili da je porode na carski rez.

Za njen porođaj je bio zadužen čitav tim od 40 ljudi, a oni su se unapred pripremili za ovaj dan, kako bi sve teklo dobrim tokom.

Inače, oni su se prvobitno spremali na dolazak četvorki, s obzirom na to da je prvi ultrazvuk, urađen u novembru, pokazao četiri otkucaja srca.

Dva meseca kasnije, pri sledećem redovnom pregledu, lekari su otkrili još dve bebe, a ova vest ih je oduševila.

Naravno, novopečeni roditelji su bili svesni šta ih čeka, kao i da će dolazak šestorki uneti radost u njihovu kuću.

Majka je otpuštena iz bolnice prošle nedelje, a novorođenčad, s obzirom na težinu i napredovanje, ostala su na intenzivnoj nezi. Lekari prate njihov razvoj, a dobre vesti su da oni svakodnevno sve više napreduju.

„Nadam se da će najmanje od mojih šestoro dece da odraste i kaže: ‘Bio sam tako mali, a pogledaj me sada’ „, priča presrećna majka.

(Izvor: Stil.kurir.rs/Super žena)