GOJKO SAT VREMENA POSLE OVE FOTOGRAFIJE VIŠE NIJE BIO ŽIV! Stradao kad se vraćao iz provoda, NAŠLI GA U LOKVI KR*I

4

Mlađi sin javio roditeljima da je Gojko stradao: “Mama, našli su ga. Nema ga više”

Tuga i neverica u kući mladića (20) koji je u secembru 2019. godine pronađen mrtav na putu ka Prigrevici kod Apatina. Čeka se nalaz obdukcije. Meštani nagađaju da ga je neko pregazio i pobegao.

Mlađi sin javio roditeljima da je Gojko stradao: “Mama, našli su ga. Nema ga više”

Otišao je u subotu uveče u Stapar na koncert i više se nije vratio! Gojko mi se poslednji put javio te večeri oko 20 časova i rekao da sa drugovima ide u diskoteku. Trebalo je sa bratom da dođe kod mene u Takovo, jedan dan od ponedeljka, kako bi zajedno otišli na rad u Slovačku, ali ga izgubismo – jedva je izgovorila Irena Ciger, majka mladića (20) koji je pronađen mrtav nadomak Apatina.

Tužnu vest Ireni je u nedelju saopštio njen drugi sin Strahinja. Od tada, porodica nema sna, želeći da sazna istinu šta se dogodilo njihovom Gojku. U kući Mileta Grozdanića, oca tragično stradalog momka – tuga i neverica. Gojko je tragično stradao u nedelju ujutro oko četiri sata na putu Sombor – Stapar, kod skretanja za Prigrevicu. Majka Irena, brat Strahinja i otac Mile ne mogu da poveruju da više nema njihovog Gojka, od tuge i plača ne mogu ni da govore.

Kako smo saznali, Gojko je ležao u lokvi krvi sa povredama glave. Njegovo telo je, navodno, zatekao taksista koji je odmah obavestio policiju. Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt. Somborska policija još ispituje ceo slučaj, a telo nesrećnog mladića nalazi se na obdukciji u Novom Sadu.

Prema rečima Jadranke Dedić, zamenika višeg tužioca u Somboru, čeka se nalaz obdukcije i da policija završi svoj deo posla.

Strahinja veli da je Gojko sa njim i društvom deo večeri proveo u Apatinu, i da je oko pola sata pre ponoći odlučio da auto-stopom ode u Stapar gde je ostatak večeri proveo sa svojim prijateljima.

– Nismo se dopisivali, ali sam mu ipak poslao SMS poruku i pitao kako je i gde se nalazi, ali odgovora više nije bilo – priseća se Strahinja.

Bolom skrhani otac Mile priča da sin Gojko dve nedelje nije izlazio iz kuće i da je njima dvojici spremao hranu, jer su zajedno živeli.

– Te večeri iz kuće je izašao oko 19 sati. Uvek mi je ostavljao poruke: “Mićko, izašao sam napolje”, ili slično, ali u subotu te poruke nije bilo – teško izgovara ožalošćeni Mile.

Vozači koji su tog maglovitog dana vozili od Sombora i Stapara prema Prigrevici i Apatinu pričaju da su navodno prošli pored mladića koji je rukom i jaknom mahao. Verovatno, kažu, da bi ga povezli, ali nisu obraćali pažnju i – prošli su pored Gojka.

Sponsored Links:

Otac kaže da samo želi da zna kako je njegov sin nastradao. Nagađa se da je na njega naleteo automobil i da je vozač pobegao sa lica mesta… Njegovi drugari kažu da je Gojko bio druželjubljiv, miran i povučen momak.

“DA ZARADI, DA SE OSAMOSTALI”

– Gojko je imao plan da ode u Slovačku i da tamo zaradi i da se osamostali. Želeo je da sebi kupi stan i automobil, ali planovi propadoše – jecajući izgovara njegov otac Mile.

SLUČAJ KOD RUME

Početkom februara na lokalnom putu između Putinaca i Donjih Petrovaca, kod Rume, pronađen je mrtav Goran B. (50) iz Beograda. Na njega je naletelo vozilo koje ga je usmrtilo na licu mesta, a vozač je pobegao. Osumnjičeni je pronađen nekoliko dana kasnije, a spekulisalo se da je navodno pokušao i da obriše tragove na automobilu.

Izvor: Novosti.rs