IMA 41. GODINU I JOŠ JE NEVINA: Sada je otkrila i zašto, a RAZLOG će vas ŠOKIRATI! Neverovatno!

1

Da ne poveruješ!

Mišel je u životu poljubila samo dva muškarca, samo je tri puta izašla na sastanak i niko joj nikada nije rekao da je voli. Novu godinu nikada nije proslavila sa muškarcem, a ljubav nije vodila nikada. Mišel je devica u 42. godini.

– Većina žena izgubi nevinost u srednjoj školi, ali ja sam jednostavno bila “štreberka”. Bila sam savršeno srećna što sam posle škole mogla da odem kući i gledam televiziju – ispričala je Mišel u emisiji “Virgin diaries” na TLC televiziji.

Ipak, nije odustala od toga da pronađe partnera, ali priznaje da je jednostavno “zaboravila” da izgubiti svoju nevinost.

– Oduvek sam bila nedruštvena. Mladi uglavnom idu na fakultet, ja nisam, bila sam najsrećnija kada sam sa mamom vikednom gledala televiziju ili spremamo ručak zajedno – ispričala je Mišel.

Poljubila je samo dva muškarca a kako kaže, nikada nijednog videla golog.

– Pokušala sam ja da imam vezu, ali to je bila velika stvar. Kad sam trebala da poljubim muškarca, na kraju večeri bih se toliko uplašila, da sam bukvalno povraćala – otkrila je.

Mišel je uverena da je baš ovaj nedostatak se*sualnog iskustva i zato što to krije, razlog što ima tako nisko samopouzdanje. Zato je priredila zabavu za svoje prijatelje i porodicu i otkrila im je ovu tajnu.

– Nadam se da će objavljivanje istine izazvati zainteresovanost, definitivno ne planiram da umrem kao devica. Mislim da se više bojim da priznam ovu činjenicu nego što se bojim samog intimnog odnosa – rekla je pre zabave.

Na njeno iznenađenje, njeni prijatelji i porodica su ovu vest dočekali s oduševljenje, a neki muškarci su joj rekli da njenu nevinost smatraju “se*si”.

izvor: (srbijadanas.com)