IMA PARA SVE DA NAS KUPI, ISPLIVALI DETALJI POREKLA IMOVINE: Istina o mužu Dragane Mirković, MILIONER IZ SENKE

1

Sve što niste znali o Toniju Bijeliću

Toni Bijelić je poznati srpski biznismen i veliko ime u svetskoj auto industriji.

Toni je rođen 1973. godine u Beču. Kao što svi znamo, Beč je glavni grad Austrije. Tonijeva porodica ima srpsko poreklo, tako da se za tonija često kaže da je Srbin koji je rođen u Beču.

Toni važi za jednog veoma ozbiljnog čoveka koji je svestan svojih životnih ciljeva i koji je od malena usmeren na rad, trud i zalaganje..

Toni nije do svog uspeha i svoje slave stigao preko noći. Iza svega toga se krijiu godine i godine truda i marljivog rada. Toni je svoje obrazovanje stekao u Austrijii.

Od malena je učio da čovek mora biti uporan, disciplinovan i ozbiljan kako bi ostvario uspeh.

Život u Austriji omogućio mu je bolji pogled na svet biznisa. Privreda Austrije je izuzetno razvijena i njeni principi rada su veoma moderni i relevantni.

Toni je vrlo mlad počeo da bude samostalan i da upravlja svojim biznisom. Njegovi roditelji su mu pružali punu podršku i verovali su u njegovu želju i ambicioznost.

On je sve do svoje 26. godine bio nepoznat široj javnosti, iako je već imao svoju firmu i uspešan biznis iza sebe.

1999. godine je stupio u brak sa poznatom pevačicom narodne muzike Draganom Mirković, koja je u to vreme bila u usponu svoje karijere. Dragana je od svog supruga starija samo pet godina i ta razlika u godinama nikada nije smetala njihovom braku, kao i njihovom međusobnom odnosu.

Vratimo se na poslovne početke ovog proslavljenog biznismena.

Toni je kao mladić veoma voleo automobile. Oni su bili njegov život i njegova strast. Tako da je njemu bilo veoma lako da uđe u svet automobilske industrije. Ne postoji ništa lepše nego kada čovek radi ono što voli i ono u čemu uživa.

Sponsored Links:

Da je Toni čovek koji uživa u automobilima svedoči podatak da se ispred njegove kuće nalaze automobili poznatih marki, kao što Ferari i Mercedes. Toni je uspeo da spoji posao i zadovoljstvo i da na taj način zaradi puno novca.

Trenutno važi za velikog giganta u auto industriji i njegovo ime je u tom svetu veoma cenjeno i poštovano. Uspeo je da kupi kompaniju „Maybach“ i na taj način je svoju biznis karijeru podigao na najviši mogući nivo.

Ova kompanija se od svog osnivanja bavi proizvodnjom luksuznih i veoma skupih automobila. Godina osnivanja ove industrije je 1909. , a kao značajna godina se može pomenuti i 1960. godina. Te godine je tu kompaniju otkupio „Daimler – Benz“. Od te godine, pa sve do danas, Maybach se bavi proizvodnjom luksuznih varijanti Mercedesovih automobila.

To su uglavnom visokoautonomni automobili sa bogatom opremom i svim mogućim savremenim pogodnostima. On je kupio celokupnu imovinu Maybach – a, uključujući i sve proizvodne pogone. Na taj način Toni je stekao puno pravo da proizvodi nove modele u ovoj industriji.

Prava senzacija za sve ljubitelje automobila bila je vest da je jedan Maybach coupe kupio Žan Klod Van Dam, poznati filmski glumac. Inače, Van Dam je dobar prijatelj Tonijeve supruge, Dragane Mirković.

Van Dam je ovaj luksuzni auto platio gotovo dvesta hiljade evra. Veliki uspeh u auto industriji Toniju je obezbedio puno novca, ali i dobar položaj u društvu. Toni je svoj ekonomski status iskoristio da se posveti nekretninama i da na taj način dodatno zaradi.

Pored automobila, lider je i u nekretninama. Toni je u Beču kupio dosta nekretnina i svaka od njih bila je veoma skupa. Ali, to ga nije zaustavilo da nastavi dalje da „osvaja Beč“ i kupuje nekretnine.

Sponsored Links:

On je kupio dvorac u Beču, koji je sagrađen još u 12. veku. Dvorac nosi naziv „Ebenfurt“ i enormno je prostran. Takođe, ovaj dvorac poseduje i veliki plac, koji se procenjuje na 1,5 hektara.

Toni je ovaj dvorac kupio zbog samog istorijskog značaja, ali i zbog restauracije. U restauraciju ovog dvorca uloženo je brdo para, ali to je bila njegova želja i kao takva ona se mora poštovati.

Pored auto Salona, auto industrije i nekretnina, Bijelić je vlasnik i televizije „DM Sat“. Ovu televiziju je, zajedno sa svojom suprugom Draganom, pokrenuo 2005. godine.

Sponsored Links:

Ova televizija se emituje iz Draganinog rodnog grada, Požarevca. DM sat predstavlja televiziju zabavnog i muzičkog karaktera.

Pored silnog bogatstva ostao je dosledan svojoj porodici i svom domu. Nikada nije isticao svoje bogatstvo i time ponižavao ostale ljude oko sebe. Mnogi njegovi prijatelji i poznanici ga smatraju „skromnim milionerom“.

Život Tonija Bijelića nije toliko povezan sa sredstvima javnog informisanja i može se reći da on živi jedan vrlo miran i ujednačen život.

On će u javnosti ostati upamćen kao divan, nežan i odan suprug. Njih dvoje su se upoznali sasvim slučajno. Toni zapravo nije znao ko je ona, pošto je ceo život proveo u Austriji i nije bio upućen u muzički svet Srbije.

Oni su se u Beču upoznali uz veliku pomoć njegovog menadžera. Toni je od prvog susreta bio zaljubljen u Draganu. Oni su se godinu dana zabavljali i održavali svoju vezu, iako su bili međusobno udaljeni.

Odlučili su da se venčaju tokom 1999. godine i to u Beču. Zbog sankcija i restriktivnih mera, najbliža rodbina Dragane nije mogla da dođe u Beč. Dragana je bila veoma tužna zato što na njenu svadbu nisu mogli da dođu ni njeni roditelji.

Toni je bio izuzetno kreativan i romantičan, kada je u pitanju način na koji je zaprosio svoju voljenu suprugu. Naime, zaprosio je Draganu dok su čekali na semaforu.

Njihov brak je uspeo da iznedri dvoje dece i to ćerku Manuelu i sina Marka.

Pre tri godine bio je bolestan i imao upalu pluća. Dragana se tada nije odvajala od svog supruga i ona tvrdi da je to bio najgori period u njihovom braku.

Njihova ljubav je beskrajna, kao i njihova međusobna podrška. Toni se i nakon dve decenije braka ponaša kao dečak koji je do ušiju zaljubljen u svoju devojčicu.

O tome svedoči poklon koji je Toni predao svojoj supruzi za 50. rođendan. U pitanju je bio automobil marke Mercedes, vrednosti oko pola miliona evra.

izvor: (espreso.co.rs)