INTIMNE FOTKE VODITELJKE JUTARNJEG PROGRAMA RTS SE MUNJEVITO DELE: Ova izdanja se ne OPRAŠTAJU, AU, KAKAV ŠOK!

215

Ivana je dobila brojne komplimentena račun izgleda.

Voditeljka jutarnjeg programa na RTS-u, Ivana Milenković, toliko dobro izgleda u kupaćem kostimu, te da je njeno telo merilo šera – “eksplodirao” bi.

Ivana je trenuto na odmoru u Herceg Novom, gde uživa u vrelom danu na moru, a pokazala je i zašto važi za jednu od najlepših i najgodnijih voditeljki.

Lepa Ivana je pozirala na brodiću u kupaćem kostimu koji prati liniju tela i istče njenu savršnu figuru, ravan stoma, struk za poželeti, ali i dekolte.

Ona je mnoge ostavila bez teksta svojim izgledom koji ne možete primetiti na televiziji, gde je u veoma svedenom i smernom izdanju, no, sada je bukvalno “srušila” Instagram.

Ivana je dobila brojne komplimentena račun izgleda, a jasno je da toliko dobro izgleda da bez problema može stati na crtu i svetskim top modelima.

“Zgodnica”, “Kakva si mačka”, “Lepotica”, “Morska sirena”, “Božanstvena žena”, “Au, od ovoga može da se rikne”, “Neodoljiva žena”, “Vau, savršena si”, “Provokativno, a damski”, “Ostao sam bez komentara, sve gori”, “Ludilo kako žena izgleda”, neki su od komentara.

Ivana je diplomirala arhitekturu, gde je stekla i zvanje mastera. Završila je i osnovnu i srednju muzičku školu, svira klavir i govori četiri jezika, ali ju je javni posao oduvek privlačio.

– Bila sam vukovac i u osnovnoj školi i u gimnaziji i nekako mi se činilo da se od mene očekuje da ipak upišem neki drugi fakultet. U želji da pomirim umetnost i nauku, odlučila sam da to bude arhitektura. Priznajem da mi je bilo lepo, iako pamtim mnoge neprospavane noći zbog crtanja i pravljenja maketa. Ipak, posle svega, kockice su se poklopile i završila sam na televiziji. Zanimljivo je da je baš arhitektura bila “ulaznica” za posao koji danas radim.

izvor: (espreso.co.rs)

FacebookViberMessengerWhatsApp

Sponsored Links: