ISCUREO SNIMAK VODITELJKE PINKA KAKO SE PIPKA: Jovana Jeremić uzvikuje Draganovo IME, a onda kreće UZBUĐENJE, VRELO

2

Vreli ples Jovane Jeremić u fotelji će vas zakucati

Već smo pisali o tome da su voditeljka Jovana Jeremić i biznismen Dragan Stanković mesecima u centru interesovanja javnosti, kao i da njihova veza zanima i one koji vole voditeljku, ali i one koji je mrze.

Na njene snimke i izjave svakako niko ne može ostati ravnodušan.

Ona je rešila ponovo da patosira javnost i to snimkom uz koji pleše na fotelji i pipka se po telu, dok u pozadini ide pesma “Dragane”.

Jovana na sebi ima krem haljinu, koja ima izražen dekolte, a voditeljka se nije trudila previše da grudi sakrije od kamere.

Podsetimo, Jovana je nedavno otkrila da ona i Dragan imaju odnose tri puta na dan, te tako održava liniju.

– Jeste, kako nije zaslužan, redovan seks za doručak, ručak i večeru. Dobar je Dragan, odličan, mogu da ti kažem. Može to Dragan da isprati sve, trudi se. Nemoj da sumnjaš, previše je dominantan, on prati čak i ovaj razgovor iako nije s nama, on je Veliki Brat u svakom smislu. Super je seks, to se podrazumeva, ali i zdrava, ishrana i redovan trening su bitni. Treniram svaki dan, vodim računa, ali, pored seksa i vođenja ljubavi, ja vodim ljubav jer Dragana volim. Gde je Dragan mene najviše podržao? Da smršam. On mi je dao vetar u leđa da smršam još tri-četiri kilograma, da bih bila, kako je on rekao, praćka i sajla – rekla je tada za Republiku.

Pogledajte snimak o kom govorimo:

Izvor: Espreso.co.rs