JAVILA SE SESTRI SA ONOG SVETA: Porodica šokirana porukom koju je dobila! (VIDEO)

843

Jedne večeri njena sestra je sanjala kako je Emili vodi do lokacije gde je poginula.

EmilI Klark je bila 20-godišnjakinja koja je kroz medicinski rad mnogo volela da pomaže drugima. Medicinu je i studirala, bila je divna i nežna osoba, izuzetno povezana sa svojim roditeljima i mlađom sestrom Hejli.

Kao i sva druga omladina volela je da fotografiše svoje roditelje, momka i da objavljuje njihove zajedničke trenutke na društvenim mrežama.

Na pola njene karijere medicinske radnice, snovi su joj se srušili. Iznenada je izgubila život u nesreći pri kojoj se sudarila sa traktorom na autoputu.

Nakon ove strašne tragedije koja je pogodila njenu porodicu, jedino njeno što im je trebalo jeste njen telefon prepun uspomena. Nažalost, i on je potpuno uništen.

Jedne večeri njena sestra Hejli je sanjala kako je Emili vodi do lokacije na kojoj je izgubila život rekavši da je telefon još uvek tamo.

Hejli je znala da je to nemoguće. Međutim, šest meseci nakon Emiline smrti, policijac je pozvao porodicu Klark i saopštio im veoma važne vesti… telefon je pronađen na mestu gde je Hejli sanjala da joj je Emili rekla da će biti.

POGLEDAJTE VIDEO:

(Izvor: stil.kurir.rs)