Obrenovac i okolinu u popodnevnim satima pogodilo je jako nevreme i grad, a tmurni gradonosni oblaci ubrzo su se nadvili nad Beogradom, gde je olujno nevreme trajalo nekoliko minuta.

Sponsored Links:

U Obrenovcu je grad u obliku sitnih kuglica padao nekoliko minuta.

Jako olujno nevreme prvo je pogodilo Novi Beograd, a onda se proširilo na ostale delove grada. Nebo nad prestonicom se za samo nekoliko minuta smračilo, a onda je počela jaka kiša praćena stinim kuglicama grada i olujnim vetrom.

Na društvenim mrežama su se pojavili i video snimci na kojima se vide pretureni mobilni toaleti na kolovozu u naselju Tošin bunar.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Podsetimo, vreme u Srbiji je danas umereno oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Na visokim planinama sneg.

Na severu i zapadu danas je svežije uz slab i umeren zapadni i severozapadni vetar. U ostalim krajevima relativno toplo, ali vetrovito, uz umeren i jak južni i jugozapadni vetar.

Jutarnja temperatura od pet do 10, najviša dnevna od 10 na severu do 20 na jugoistoku Srbije.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

U Beogradu danas umereno i potpuno oblačno, svežije, povremeno s kišom i kratkotrajnim pljuskovima. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko devet, najviša dnevna oko 14.

izvor: (nova.rs)