JEZIVO SAZNANJE: Pogledajte šta se nalazi ispod naših nogu! Hodamo svaki dan Srbijom, a ispod nje je pravo čudo! (FOTO)

2

Kako je moguće da niko nije znao za ovakvo čudo ispod naših nogu! Jezivo saznanje koje je šokiralo svet!

Da li je moguće da su drevne kulture imale međusobni kontakt pre više hiljada godina? Prema hiljadama podzemnih tunela koji se protežu od Severne Škotske prema Mediteranu, odgovor je veliko da.

Dok je razlog koji stoji iza ovih sofisticiranih tunela misterija, mnogi stručnjaci veruju da je ova 12.000 godina stara mreža izgrađena kao zaštota od predatora i drugih opasnosti.

Neki stručnjaci veruju da su ovi misteriozni tuneli korišćeni kao današnji auto-putevi, omogoćavajući prelaz ljudi i povezivao je udaljena mesta širom Evrope.

Deo puta prolazi i kroz jedan deo Srbije, ali niko ne zna za sada gde je ulaz u taj deo tunela!

U knjizi „Tajne podzemnih vrata ka drevnom svetu“, nemački arheolog dr Hajnrih Kuš navodi da su dokazi o velikim podzemnim tunelima pronađen ispod nekoliko desetina neolitskih naselja širom evropskog kontinenta. Ovi ogromni tuneli često se nazivaju i drevni auto-putevi.

Prema dr Kušu, činjenica da mnogi od ovih tunela i danas postoje, posle 12.000 godina ukazuje na to da su bili kompleksni i jako veliki.

„Širom Evrope bilo ih je na hiljade“, kaže dr Kuš. „U Nemačkoj smo otkrili stotine metara podzemnih tunela. U Austriji smo našli više stotina. Ovi podzemni tuneli se mogu naći svuda u Evropi i postoje na hiljade njih“, rekao je nemački arheolog.

I dok su neki od tunela relativno mali – neki idu i preko metar u širinu, postoje i drugi tuneli koji su pronađeni u podzemnim komorama i skladištima.

Činjenica da su ovi tuneli pronađeni ukazuje na neverovatne drevne genijalnosti koja je sve samo ne ono što nam knjige iz istorije govore danas. Drevno čovečanstvo imalo je znanje i sredstva za izgradnu složenih struktura pre više od 10.000 godina.