U Srba su bez pogovora krucijalni trenuci – rođenje, proslava 18. rođendana i ženidba (udaja). Za ovo prvo te niko ništa ne pita, ali zato oni koji imaju sreće i šuški, preostala dva slavlja mogu natenane da isplaniraju.

Na uvce ti sviraju Šabanovu “Skini prsten s desne ruke”, “opušteno” ljuštiš rakiju za rakijom pred ćaletom i kevom, koji sve vreme jecaju jer im je sin jedinac pre nekoliko sati postao “čovek”, a najmanje tri ribe koje su prvi put u životu obukle puš-ap čuče ispred kafane u nadi da ćeš baš njih cimnuti na “after parti” povodom svog 18. rođendana.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Pa kako ovako nešto da se ne snimi i ne stavi na Jutjub?

Svadbarske bahanalije nam nekako dođu “prirodne”, no ono što nismo znali jeste da su međ’ Srbima i proslave punoletstva podjednako razuzdane.

Sudeći po snimcima na Jutjubu, većina Srba krajnje ozbiljno shvata proslavu punoletstva, a pripremanje za ulazak u svet odraslih, barem po onome što smo imali prilike da vidimo – studiozno je i sve samo ne bez iznenađenja… Čak i po slavljenike.

Ako ne verujete, ovo je jedinstvena prilika da proverite naše reči.

Hajdi Janković je već legenda na svim društvenim mrežama! Ova žena iz Ciriha samo na Fejsbuku ima više od 7.000 fanova. Ako ne znate zašto, a vi pogledajte.

POGLEDAJTE VIDEO:

S. Z. je punoletstvo proveo uz nesvakidašnje iznenađenje i poklon koji je možda trebalo da bude ručak…

POGLEDAJTE VIDEO:

Nećete verovati čime je kum rešio da obraduje Bobija iz Lazarevca… A onda ćete nastaviti da gledate svih 13 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sponsored Links:

Biljana Miljković ni u ludilu nije mogla da sanja da će joj na proslavi 18. rođendana svirati njen omiljeni muzičar MC Stojan, a kako je odreagovala pogledajte sami…

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovi roditelji nisu žalili para pa su za svoju ljubimicu Mirjanu organizovali slavlje na koje su pozvali ni manje ni više nego – 1.000 zvanica! Dovoljno je da vam kažemo da je presrećna devojka naposletku završila na televiziji, a vi pogledajte zašto.

POGLEDAJTE VIDEO: