KAKAV PROPUST JE NAPRAVILA AUSTRIJSKA POLICIJA? Rumunka iz Beča se prijavila ISTOG DANA kad je objavljen snimak

2

Žena je prilikom odlaska u policiju bila jako uznemirena

Misterija bečkog snimka sa devojčicom nalik nestaloj Danki Ilić mogla je biti rešena istog dana kada je famozni snimak i objavljen, u nedelju, da lokalna policija u Austriji nije sve – zabrljala!

Ispostavilo se da na snimku ipak nije Danka, već ćerkica Rumunke A. C. S. (36) koja živi u Beču. To bismo saznali mnogo ranije i ne bismo prošli kroz četiri dana napetosti i iščekivanja da austrijska policija nije u prvi mah praktično oterala Rumunku A. C. S. koja im se u nedelju sama prijavila i objasnila da je dete sa snimka njeno.

Ona je istakla da od 31. marta preživljava pakao, nakon što je primila više poruka da se snimak sa njenim likom deli na svim društvenim mrežama i medijima u Austriji, Rumuniji i Srbiji. Ona se u tom trenutku nalazila u Velsu, vidno uplašena otišla je da se prijavi policiji u nadi da se zabuna koja je nastala reši što pre.

“Policija me je poslala kući”

– Odmah sam u nedelju otišla u policiju u Velsu i zatražila pomoć, ali su me poslali kući i savetovali da se prijavim policiji u Beču u mom okrugu. U utorak sam otišla u policiju u 21. okrug, tražila sam da mi pomognu i zaštite mene, moje dete i moju majku, samo su me poslali kući. Oni su me samo poslali kući. U sredu je situacija postala alarmantna jer je moje lice bilo lako prepoznatljivo u svim medijima. Bila sam jako uplašena, nisam znala šta da radim. Obuzeo me strah da ću ostati bez posla – izjavila je žena za “Kosmo”.

Žena je prilikom odlaska u policiju bila jako uznemirena, jer joj je jedino na pameti bilo da je njen i život njenog deteta ugrožen, kako kaže, ne sme ni da zamisli šta bi se desilo da je neko na ulici prepoznao.

– Ono kroz šta prolazim je strašno! Niko na svetu ne može da shvati kakva je ovo noćna mora! Mogla sam nevina da stradam. Ja sam majka, saosećam zbog deteta iz Srbije i volela bih da ga nađu. Ali ono što prolazim sa svojom majkom je isto tako zastrašujuće, – rekla je zabrinuta žena.

Policija se na kraju izvinila ženi

Ona je navela da je juče policija otišla kod nje kući i da je tom prilikom potpisala protokol koji će biti dostavljen Srbiji.

– Policija je došla u moju kuću, sve sam im ispričala i na kraju su se izvinili za patnju koju sam pretrpela. Zamolili su me da dođem danas kod njih da potpišem protokol. Samo želim da ova priča ostane iza mene i da pokušam da je zaboravim – naglasila je Rumunka za “Kosmo”.

Podsetimo, Danka Ilić nestala je 26. marta kod Banjskog Polja u Boru otkad traje potraga za njom. Za njom je raspisana i Interpolova poternica, a zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem “Pronađi me”.

Austrijska policija isključila povezanost Rumunki sa Dankom

Sponsored Links:

Austrijska policija rano jutros oglasila se novim saopštenjem o Danki i snimku dve Rumunke i isključena je bilo kakva povezanost Rumunki sa Dankom Ilić.

– Sada je razjašnjen identitet osoba sa slika i sa njima je uspostavljen kontakt. Na osnovu istrage i pratećih činjenica, veza između osoba prikazanih na objavljenim fotografijama i nestale devojčice iz Bora može se jasno i bez ikakve sumnje isključiti.

Izvor: Espreso.co.rs