KAKAV SREĆNIK: Kopao u svom dvorištu i naišao na najneverovatnije otkriće svih vremena! (FOTO)

144

Obično se kaže da treba da probate nešto pre nego što kupite, ali kada je reč o novim kućama, to baš i nije opcija – a mnoštvo novih vlasnika dočekano je sa neprijatnim iznenađenjem kao rezultat.

Ponekad, ta mala iznenađenja mogu da budu sjajna. Bar se to desilo ovom momku! Kada je gledao arhitektonske planove svoje nove kuće, otkrio je da se nešto krije ispod njegovog imanja, nešto veliko. Zgrabio je lopatu i počeo je da kopa.

Kada je udario u metal, znao je da je pronašao. Bilo je to pravo tajno skrovište u njegovom dvorištu i to ne malo. Kuća je sazidana tokom 60-ih godina, a planovi za sklrovište predati su zajedno sa planovima za kuću.

Bilo je vreme da se skine poklopac. Zapitao se šta će pronaći unutra? Bilo je dosta đubreta na dnu.

Ovo je verovatno mesto odakle vazduh ulazi. Kada bi se ovaj prolaz urušio, ko god da je bio unutra umro bi od gušenja. Ipak, sklonište je bilo u dobrom stanju i izgledalo je kao šteta da propadne.

Raščišćavanje je zahtevalo dosta truda. Ipak, već je izgledalo mnogo bolje. Uz pomoć prijatelja, bilo je vreme da se sredi i ulaz.

Hteli su da budu sigurni da će im trajati večno. I stare zarđale stepenice morale su da se uklone. Nakon što je očistio prostor shvatio je da je dobio još jednu veliku prostoriju u okviru domaćinstva koja sada zaista deluje sjajno!