Ovo je prava istina o njihovom odnosu

Sponsored Links:

Kada se 2018. godine udala za Filipa Živojinovića, Aleksandra Prijović dobila je dve svekrve, a njena majka Borka Mihajlović dve prije.

Od prvog dana bilo je jasno da je majka Aleksandre Prijović našla zajednički jezik sa Filipovom mamom Zoricom Nakić, sa kojom se veselila na svim porodičnim skupovima, od venčanja njihove dece, preko slavlja povodom rođenja unuka Aleksandra, njegovog krštenja, rođendana…

Pojedini su odmah zaključili da, ako je Borka u dobrim odnosima sa jednom prijom, ne može da bude i sa drugom. Odnosno, ako se slaže sa Zoricom Nakić, sigurno nije u ljubavi i sa Lepom Brenom, suprugom Filipovog tate Bobe Živojinovića.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Da nema baš u svakoj glasini istine, majka Aleksandre Prijović dokazala je i objavama na kojima je sa folk divom ni manje ni više nego u Breninom domu na Floridi.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Uostalom, i Brena i Boba neguju prijateljske veze sa Zoricom i Ivom Nakićem, Filip Živojinović obožava mlađeg brata i sestru po majci, a Aleksandra Prijović i članovi njene porodice samo su nastavili da neguju harmonične odnose u familiji.

izvor: (hellomagazin.rs/espreso.co.rs)