KO BI REKAO DA IM JE OVAKVO STANJE U KUĆI: Ćerka Ilde Šaulić NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI, sad je sve jasno!

1

– Mama stalno priča da je i ona u mladosti bila nestašna poput Eme i da je takođe sve moralo da bude po njenom.

Budući da Ilda Šaulić (43) ima poslovni angažman u Americi, gde decu uči tenisu u letnjim kampovima, nije bilo sumnje da će ovo leto provesti ponovo tamo, zajedno sa svojom porodicom, naslednicom Emom i suprugom Bojanom. Vreme u Beogradu iskoristila je da objavi novi singl “Sad bih znala kako da te čuvam”, koji je naišao na dobre komentare, a to je bio i odličan povod za nastupe u njenom rodnom gradu. Pevačica je vreme provodila i u novoj avanturi s naslednicom.

Ćerka Ilde Šaulić nedavno je zavolela tenis te su njih dve zajedno odlazile na teniske terene kako bi slatka petogodišnjakinja savladala osnovne pokrete.

Pre nekoliko meseci javnosti ste otkrili da vašu ćerku ne zanima tenis, kako se to promenilo?

– To se spontano desilo, u poslednja dva meseca. U dvorištu smo igrale badminton i to joj se dopalo, pa sam onda predložila da počnemo da igramo tenis, budući da mi u julu slede teniski kampovi u Americi. Sad joj je interesantno, ali videćemo koliko će je to držati. Drago mi je što je pokazala da ima volje. U Americi ćemo ostati od 4. jula do 16. avgusta. Emi je tamo zanimljivo zbog dece u kampovima, što mojim, što Bojanovim. Divno se provodi – prošle godine smo obišli prelepa mesta, a ovog leta ćemo obići i deo Kanade jer idemo kod prijatelja.

Da li će vam se u Americi pridružiti neko od porodice?

– Brat ne verujem, jer ima poslovne obaveze. Mama će verovatno doći. Volela bih da sestra i zet dođu s Unom, jer je ona na raspustu. Bilo bi sjajno da nas posete. Bitno je da svi imaju vize, ostalo je stvar organizacije.

Koliko je Sanelina ćerka Una vezana za vašu Emu?

– Dosta su vezane. Ema je jedinica, a Una ima Luku, Bojan ima od brata dve ćerkice, i onda se naša ćerka vezala za svu decu u familiji. Ima sestu i braće u porodici pa tako nije sama iako je jedinica. Emina mezimica je Lukina i Aleksandrina ćerkica Lana.

Kako provode vreme Ema i vaša mama, imaju li neke svoje rituale?

– Mama stalno priča da je i ona u mladosti bila nestašna poput Eme i da je takođe sve moralo da bude po njenom. Kada je prošle godine bila s nama u Americi, stalno je govorila: “Sunce bakino, ona je ista ja” (smeh). Ema je jedinica, baš kao i moja mama, pa su se njih dve tako prepoznale (smeh). Deca su opasna, uvek je tu neko, bilo da je baka, tata, ujak ili bilo ko iz familije, da joj ispuni neku želju i da ona istera nešto svoje. Pre neki dan joj je jedan prijatelj rekao: “Budi dobra, sad će ti doći tata”, na šta mu je Ema rekla: “Ma, tata je super, mama je opasna” (smeh). Ja sam ta koja brani, a tata je taj koji poklekne (smeh). Mora neko da bude stroži i da brani ponešto. Sve hoćemo da joj učinimo, dugo smo je čekali i radosno dočekali – sve to ima svoje, ali ne može da bude sve po njenom i moraju da se poštuju roditelji. Zna se šta detetu priliči u tom uzrastu i zato mora da postoji neka čvršća ruka, a to sam ja.

izvor: (story.rs/espreso.co.rs)