Dok jedni smatraju da ovo nije neprijatna situacija, devojke uglavnom pišu da ne bi volele da im se ovako nešto dogodi

Sponsored Links:

Izgleda da devojke baš nemaju sreće kada žele da obave nuždu u tuđim kupatilima. Nedavno je mreže preplavila priča devojke koja je razbila wc šolju kod roditeljka dečka, a sada je druga iznela svoje neprijatno iskustvo. Prvi put je posetila dom svog dečka i posle nekog vremena otišla u kupatilo.

Nakon što je obavila nuždu, Ešli Luis je primetila vagu i odlučila da iskoristi priliku za merenje. Želela je da proveri koliko kilograma ima, ni ne sluteći da je reč o novoj tehnologiji koja je povezana sa aplikacijom na mobilnom telefonu. Posle svakog merenja, notifikacija stiže osobi koja je instalirala ovu aplikaciju i ima priliku da vidi sve – težinu i sastav mišićne mase.

“Kako sam se osećala kada sam bila u toaletu u kući tog tipa i videla vagu? Izmerila sam se i na taj način poslala obaveštenje na njegov mobilni telefon. Recimo samo da ne mogu da vam objasnim potrebu da stanem na svaku vagu na koju naiđem”, napisala je Ešli na snimku koji kruži TikTok-om.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:
@ashleyyynicoleee95 Replying to @rollingflyer stay safe out there #fy#fyp#traumatized #PSA#ptsd ♬ original sound – Amir Yass

Snimak je izazvao mnogo komentara. Dok jedni smatraju da ovo nije neprijatna situacija, devojke uglavnom pišu da ne bi volele da im se ovako nešto dogodi.

izvor: (mondo.rs/espreso.co.rs)