KOMŠIJA IZ PAKLA ZAGORČAVA ŽIVOT STANARIMA ZGRADE U ŽELEZNIKU: Pazite šta su zatekli u liftu, jezivo! (FOTO)

1

Ovakav prizor razbesneo je i korisnike društvenih mreža koji su ljutito i u neverici komentarisali ovakvu nekulturu

“Ovo je haos šta rade stanari, Železnik, zgrada Darinke Radović 26”, glasi opis uz fotografiju koja se pojavila na društvenim mrežama. Na fotografiji se vidi gomila smeća, kesa, svakojakog isitnjenog otpada isprosipanog u malenom liftu zgrade.

Na drugoj fotografiji se vidi veliki kamen koji je neko stavio pored vrata da bi ostala otvorena.

Ni tu nije kraj! Neko iz ovog komšiluka baš uživa u tome da pravi haos po i okolo zgrade. Jer razbacano smeće je svuda po dvorištu, papiri na sve strane… Tužan i ružan primer koji pojedini bahati stanari ove zgrade ostavljaju za sobom.

“Treba mu ovo sasuti u stan!”

Ovakav prizor razbesneo je i korisnike društvenih mreža koji su ljutito i u neverici komentarisali ovakvu nekulturu: “Postaviti kameru u lift, jedino to funkcioniše kod nas”, “Da znaš ko je pa da mu rokneš u stan sve ovo.”

Iako su se mahom u komentarima zgražavali nad ovom scenom, bilo je i duhovitih: “Ljudi, pa zar ne vidite da se igraju papir, kamen, makaze.”

Tim povodom oglasio je i neko ko tvrdi da je stanar baš te zgrade: “Ja sam stanar te zgrade, ne ostavljaju to đubre stanari nego jedan stanar koji na taj način prkosi celoj zgradi iz samo njemu znanih razloga”.

Za ovako nešto ne postoji smisleni razlog! Sramota za ovog stanara. A ovo je i njegova zgrada.

Izvor: Espreso.co.rs