KONAČNO LEPE VESTI U DOMU HARISA DŽINOVIĆA! MELINA NE MOŽE DA BUDE DANAS TUŽNA: Porodicu UJEDINJUJE ovaj datum

1

Kan Džinović slavi

Protekle nedelje bile su stresne i teške za porodicu Džinović. Nakon priznanja Harisa i Meline Džinović da se razvode posle 22 godine braka, usledila je prava medijska bura u koju su uvučena i njihova deca.

– Kan ne želi da vidi svoju majku. Nije se čuo sa njom dva meseca – rekao je Haris Džinović koji je sa ćerkom i sinom nastavio da živi u vili na Senjaku, odakle se Melina iselila.

Ipak, posle dužeg vremena, u porodičnoj kući Džinovića ponovo postoji povod za slavlje i čestitke. O tome je, putem Instagrama, javnost obavestila Đina Džinović. “Srećan rođendna mom bati”, napisala je.

Kan Džinović, koji je izrastao u naočitog mladića, danas proslavlja 19. rođendan. Do sada je, za razliku od sestre, izbegavao medijska eksponiranja, pa javnost nije ni znala kako izgleda.

– Nemam problem sa decom. Nisu besni, normalni su, ja sam njima zadovoljna. Njihovi izlasci su normalni, rade sve što rade i druga deca – govorila je Melina Džinović o ćerki i sinu.

Da li roditelji nisu uspeli da nađu zajednički jezik ni kada je reč o rođendanu sina, nije nam poznato. Tek, činjenica je da su se ispred slavljenika našle dve torte. Na jednoj je istaknut broj 19, dok na drugoj piše “Happy birthday”.

Rođendanska želja Kana Džinovića dok je duvao svećice bila je, sigurni smo, samo jedna.

Izvor: Hellomagazin.rs/Espreso.co.rs