“KUĆA JOJ JE PUNA ŽABA” Prva komšinica Svetlane Bojković OTKRILA SVE o našoj POZNATOJ GLUMICI

1

Neobična priča

Svetlana Ceca Bojković važi za jednu od naših najuspešnijih glumica, a karijeru je gradila na vrhunskim ulogama kako u filmu, tako i u pozorištu. O njenim profesionalnim dostignućima zna se mnogo, a sada su komšije otkrile nešto što niko nije znao o njoj.

– Cecu znam veoma dugo i za nju nećete čuti ništa loše. Ona je komšinica kakvu možete da poželite. Uvek spremna da vam pozajmi šta vam treba, jaja, brašno, ulje, čak i novac, ali i da uputi koristan savet i skuva vrhunsku kafu – priča jedna od Cecinih komšinica, pa dodaje nešto što niko nije znao.

Prva komšinica, koja je i otkrila detalje iz glumičinog života ispričala nam je i da je stan u kojem glumica živi prepun žaba, minijaturnih figura koje u mnogim kulturama predstavljaju sreću, novi život, blagostanje i novac.

– Kada sam prvi put ušla u njen stan, malo sam se šokirala. Svuda neke figurice žaba. Na stolu, po vitrinama, u kupatilu, na terasi… Nema gde ih nema. Na fružideru su magneti u obliku žaba, a u kupatilu ima prostirku u obliku žabe. Malo me je uplašilo to na početku, ali kada sam je upitala šta to znači objasnila mi je. Čak mi je jednom i poklonila figuricu žabe za sreću i zdravlje koju čuvam – ispričala je komšinica za dnevne novine “Alo”.

izvor: (alo.rs/espreso.co.rs)