Lekari zanemeli u porođajnoj sali: Ovakvo čudo niko nije očekivao!

390

Nikakvo bogatstvo se ne može porediti sa ovim osećanjem, kada se dobije nešto toliko vredno, a što niste mogli ni da sanjate

Kada je 23-godišnja Aleksandra Kinova saznala da će njena porodica postati bogatija za jednog člana, ona i njen muž nisu skrivali sreću. Ovaj češki par iz grada Milovice je već imao jednog sina – ali i novu prinovu su željno iščekivali.

Kako su meseci odmicali, lekari su utvrdili da Aleksandra ne nosi jednu bebu, već dve zato su se umesto budućeg jednog člana, spremali za dva. Nedugo posle, nakon redovne posete ginekologu, doživeli su najveće iznenađenje života. Za ono što im je rekao definitivno nisu bili spremni. Aleksandra je čak i zaplakala.

Najpre su mislili da ona nosi trojke, potom četiri bebe, ali je njihov finalni zaključak bio da srećna majka nosi pet beba budući da je njen stomak neprestano rastao.

U leto 2013. godine je bez ikakvih komplikacija rodila petoro zdrave dece carskim rezom, od čega četiri dečaka i jednu devojčicu.

Ovo je prvi zabeleženi slučaj u Češkoj budući da su bebe začete prirodnim putem. Sigurni smo da Denijel, Majkl, Aleks, Martin i Terezka rastu u srećnoj porodici i da su njihovi roditelji ponosni na njih. Kako kažu, nikakvo bogatstvo se ne može porediti sa ovim osećanjem, kada se dobije nešto toliko vredno, a što niste mogli ni da sanjate.

Šanse da se začnu petorke su 1:47.000.000, a i ukoliko se desi, velika je verovatnoća da ne prežive sve bebe. Zato ovaj slučaj definitivno možemo nazvati čudom. Želimo ovoj porodici puno sreće u budućnosti.

izvor: (stil.kurir.rs)