“MAMA, JEDU ME, JEDU ME ŽIVU!” Majka slušala kako joj MEDVEDI ŽVAĆU ćerku – Olga (19) sat vremena vrištala u agoniji!

908

U avgustu 2011. godine, Olga Moskaljova (19) i njen očuh Igor Ciganenkov ubijeni su u jednom od najstrašnijih napada životinja ikada, u udaljenoj oblasti istočnog Sibira.

Olga i njen očuh Igor su pecali pored reke u sibirskoj divljini u Rusiji kada ih je napala medvedica. Ogromna životinja je prvo savladala njenog očuha, slomivši mu vrat i smrskavši mu lobanju. Olga je pokušala da pobegne, ali ju je medvedica stigla nakon 70 metara i zgrabila za nogu. Ženka mrkog medveda nije bila sama, sa sobom je povela i tri mladunca… Tu kreće agonija i poslednji trenuci ove devojke koja je dala užasne jednočasovne komentare o sopstvenoj smrti u tri odvojena poziva dok su je divlje životinje mučile.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Olga je uspela da pozove majku na mobilni telefon dok se dešavao napad. Tokom prvog telefonskog razgovora, Moskaljova je vrisnula: “Mama, medved me jede! Mama, to je takva agonija. Mama, pomozi!”

Njena majka Tatjana je u početku mislila da je u pitanju šala, međutim, ubrzo je shvatila užasnu istinu…

“Ali tada sam čula pravi užas i bol u Olginom glasu, i zvuke medveda koji reži i žvaće. Zamalo sam umrla od šoka”, rekla je Tatjana tada.

Dok se životinja poigravala sa njom, ona je uspela da pozove Tatjanu nekoliko puta tokom dugotrajnog napada. Tatjana je pozvala svog muža – ne znajući da je već mrtav – ali nije dobila odgovor. Brzo je potom alarmirala policiju i rođake u selu Termalni, u blizini Petropavlovska Kamčatskog, na krajnjem istoku Sibira i molila ih da požure do mesta gde je Olga patila.

U drugom pozivu, već vidno slaba Olga je prošaputala: “Mama, medvedi su se vratili. Vratila se i povela svoje tri bebe. Oni me… jedu.”

Konačno, u svom poslednjem pozivu – skoro sat vremena nakon prvog – Olga je osetila da je na ivici smrti. Pošto su je medvedi očigledno ostavili da umre, rekla je: “Mama, više ne boli. Ne osećam bol. Oprosti mi za sve, toliko te volim.”

Poziv je prekinut i to je bilo poslednje što je Tatjana čula od svoje ćerke. Pola sata kasnije, Igorov brat Andrej stigao je sa policijom i zatekao majku medvedicu kako još proždire njegovo telo. Olga je takođe bila mrtva.

Da cela situacija bude još tragičnija, Hitna pomoć je poslala šest lovaca da ubiju medvedicu i njena tri mladunca.

Uplakana Tatjana je kasnije izjavila da je Olga imala mnogo čemu da se raduje i da je srećna zbog svog života i dečka Stepana: “Moja ćerka je bila tako zabavna. Bila je tako vesela, druželjubiva i topla”, rekla je Tatjana. Olga je bila završila muzičku školu, a samo nekoliko dana pre napada medveda dobila je vozačku dozvolu.

izvor: (mondo.rs)

FacebookViberMessengerWhatsApp

Sponsored Links: