MARIJINA ĆERKA JE UMRLA U AGONIJI JER JE BILA OPSEDNUTA OVIM ŽVAKAMA: Vrištala u BOLOVIMA, bukvalno je OPISALA SMRT

5

Ona kaže da se tog tragičnog dana desilo to da Marija nije mogla da drži ništa u rukama. Sve joj je ispadalo.

Marija Morgan pre 10 godina je izgubila tada 19-godišnju ćerku Samantu. Uverena je, kaže, da je uzrok za to Samantina opsesija žvakama.

– Poslednja scena sa mojom ćerkom je ta da vrišti u bolovima i pita me da li ovako izgleda smrt. Onda se onesvestila, a hitna pomoć ju je odvela. Nažalost, nije joj bilo spasa. U petak sam u bolnicu ušla sa ćerkom, u ponedeljak sam iz bolnice iznela samo njene naočare – kaže Marija iz Velsa.

Ona kaže da se tog tragičnog dana desilo to da Marija nije mogla da drži ništa u rukama. Sve joj je ispadalo.

– Požalila mi se na to, a ja sam mislila da ju je udarilo sunce u glavu pa sam joj posavetovala da popije vode i malo prilegne. Posavetovala sam joj da ode u sobu na spratu, iako nije htela, jer je tamo tiše i mirnije. Onda sam čula užasne krike. Ja i druga ćerka smo otrčale gore, sve vreme smo čule neko lupanje. Samanta je vikala i pitala nas da li je takav osećaj kad se umire – seća se Marija.

Toksikološkim nalazom nije utvrđeno prisustvo nikakvih supstanci koje bi je odvele u smrt.

– Ja sam primećivala da Samanta stalno ima žvaku u ustima, ali tek kada sam čistila njenu sobu nakon što je preminula našla sam gomilu omotača i računa i shvatila kolika je to ogromna količina žvaka. Sigurno je uzimala dva paketa žvaka dnevno – kaže Marija. Pošto drugog objašnjenja za smrt ćerke nema, kaže da je uverena da su krivac žvake.

– Istraživala sam posle i saznala da mnogo žvaka uzrokuje pad soli u ljudskom telu. Razgovarala sam i sa mrtvozornikom koji kaže da ne može da isključi tu mogućnost. Ja i 10 godina kasnije ne znam tačan uzrok – zaključuje Marija.

Izvor: Srbijadanas.rs/Espreso.co.rs