MILJANA KECMANOVIĆ DOBILA “ŠAMAR” ZBOG SINA UB*CE! Ljuba Pantović BRUTALNIM rečima osudila Kostine roditelje: “ZNALI SU DA IMAJU SKOTA U KUĆI” (VIDEO)

534

Ljuba Pantović žestoko oplela po Miljani Kecmanović i njenom sinu Kosti Kecmanoviću.

Miljana Kecmanović, majka Koste Kecmanovića najmlađeg masovnog ubice na svetu danas bi trebalo da iznese svoju odbranu pred sudom povodom optužbi da je njen trag nađen na jednoj od čaura u kabinetu istorije gde je njen sin počinio veći deo zločina.

Miljanino svedočenje će uslediti tek pošto se Vladimir ispita, budući da je juče počelo njegovo ispitivanje. Tim povodom se oglasila i Ljuba Pantović, koja nije štedela reči kada je porodica Kecmanović u pitanju. Pantovićka je na Instagram profilu portala Republika prokomentarisala video snimak dolaska Miljane Kecmanović u Palatu pravde.

– Niko ne može da garantuje za drugog i svašta se dešava, međutim, njena arogantnost govori dovoljno! “Mali” je proizvod nje i oca, i nek se zatvori zauvek ,,fabrika” takvih proizvoda. Ni da kažu ,,izvinite”, ni trunka pokajanja, nego trče da prepisuju imovinu?! To je znak da ih baš zabole i da su znali da imaju skota u kući! Zato, svi u paketu do kraja života da sede u zatvoru i razmišljaju da je možda trebalo nešto raditi drugačije – napisala je Ljuba Pantović ispod snimka portala Republika.

Republika saznaje da je Vladimir Kecmanović ponovio da nije kriv i da on nije omogućio svom sinu da uzme oružje i sa njim izvede masakr.

– Otac zločinca je kako smo i očekivali pričao o tome koliko su oni dobra porodica i kako su detetu davali dobar primer majka i on. Govorio je i pravdao se bezočno kako je njegovo oružje bilo obezbeđeno, ali da je njegov sin uspeo da provali šifru i uzme njegove pištolje i metke – otkrila je tetka jedne od ubijenih devojčica.

I danas su na suđenje došli roditelji svih ubijenih, i dece i čuvara Dragana, ali i nekoliko roditelja dece koja su se spasila Kostinog krvavog pira.

Izvor: Republika.rs