MILJANI KECMANOVIĆ SU PROBLEM KILOGRAMI, A NE MRTVA DECA! Kostinu majku ne zanima suđenje, VEĆ OVO – svaki dan je na vezi SA NJIM! (FOTO)

2

Miljana Kecmanović je u više navrata uspela da šokira javnost svojim stavom.

U Višem sudu u Beogradu danas bi trebao da se nastavi parnični postupak po drugoj tužbi koju je podnela porodica ubijene Adriane Dukić protiv Vladimira i Miljane Kecmanović, ali i dečaka ubice Koste Kecmanovića, koji je 3. maja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio devetoro vršnjaka i čuvara škole.

Kako je Republika saznala na licu mesta branilac Kecmanovića tražila da se odloži parnica zbog toga sto Vladimir i Miljana Kecmanovic nisu izneli odbranu u krivičnom postupku tako da ne žele da je prvo iznesu u parnici.

Miljana Kecmanović je u više navrata uspela da šokira javnost svojim stavom, izjavama pa čak i ophođenju prema roditeljima dece koju je njen sin nemilosrdno likvidirao vatrenim oružjem u školi “Vladislav Ribnikar”.

Kilogrami su joj najveći problem!
Oduvek je u “svojim krugovima” prijatelja važila za “gospođu”, uvek se doterivala, ulepšavala, pa čak i opsesivno vodila računa o svojoj kilaži i višku kilograma. Mada u poslednje vreme, kako saznajemo, počela je da se žali svojim prijateljicama kako je naglo počela da se goji i da pod hitno mora na poseban rešim ishrane kako bi povratila svoj vitki stas.

To se čak vidi i na najskorijim suđenjima, skupocenom odećom pokušava da sakrije svoje mane, dok roditelji ubijene dece ridaju u crnini za svojim mališanima.

– Zaista je malo čudno bilo čuti da pored cele tragedije koja se dogodila, Miljanu najviše brine višak kilograma koji je dobila. Stalno se žali kako je izgubila svoju liniju, stalno je na vezi sa nutricionistom kako bi što brže skinula višak kilograma ishranom – kaže dobro obavešteni izvor.

Njene prijateljice su se pomalo našle u rebusu kad su čule planove Miljane Kecmanović. Ispada kao da se majka mladog zlikovca sprema za modnu pistu, a ne suđenje.

Stalno je na vezi sa nutricionistom!
– Njen izgled joj je najbitniji, stalno se trudi da ima savršeni figuru. Pati od toga da bude centar pažnje u koju god prostoriju da uđe. Voli da su sve oči uprte u nju, time se zapravo hrani – dodaje izvor za Republiku.

Podsetimo, otac dečaka ubice, Vladimir Kecmanović, podsetimo, optužen je da je izvršio krivično delo – teško delo protiv opšte sigurnosti jer je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, kao i da nije adekvatno čuvao oružje u kući. Dečak K.K, koji u vreme izvršenja ovog zločina nije imao navršenih 14 godina, pa samim tim nije krivično odgovoran, pucao je na svoje drugare iz dva očeva pištolja koja je uzeo 1. maja. Potom ih je kobnog dana stavio u svoj ranac, otišao u školu i tokom prvog časa ubio 10 osoba i ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je predloženo da sud oca Vladimira Kecmanovića osudi na kaznu zatvora od 12 godina, a majku Miljanu Kecmanović na dve i po godine. Za vlasnika i instruktora u streljačkom klubu predloženo je po tri godine zatvora.

Izvor: Republika.rs