Anđelina Džoli je shvatila da je Holivud stao na stranu Breda Pita, pa ga više ne optužuje za nasilje. Glumica je nedavno s decom provela nekoliko nedelja u Kambodži, posle čega je pormenila mišljenje o svom bivšem suprugu.

Nakon što je u javnost izašlo da se razvode, Anđelina je na sve moguće načine htela ocrniti Breda i prikazati ga kao nasilnog oca, na što mnogi nisu naseli.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

„Sad mahnito traži publiciste i agente da joj pomognu da promeni taktiku“, kaže holivudski menadžer o slavnoj glumici. Nakon veze koja traje od 2006. godine, a zadnje dve proveli su i u braku, Anđelina i Bred Pit (53) a prošle godine u septembru su objavili da se rastaju.

Svemu je prethodila svađa u privatnom avionu kad je Pit, tvrdila je glumica, fizički nasrnuo na njihova najstarijeg sina, jednog od njihovo šestero dece, tinejdžera Medoksa.

Džolijeva je, kažu u Holividu, odmah u medije pustila preuveličane detalje tog incidenta kako bi sudove okrenula u svoju korist i dobila potpuno starateljstvo nad decom. Pit je bio pod istragom socijalnih službi i FBI, a Holivud je stao na njegovu stranu.

Sve optužbe su na kraju odbačene. Shvatila je da je on zapravo bio “zlatan dečko”, a ona njegova pratilja te da joj se ta taktika obila o glavu.

„U skoroj budućnosti očekujte intervjue u kojima Anđelina ponovno govori kako je Bred divan otac i kako će do kraja ostati član porodice, kao i prve fotografije cele nasmejane porodice na nekom putovanju. Ona je kraljica ‘nameštenih’ fotografija i manipulacije“, kažu američki PR stručnjaci.

(Izvor:b92.net)