“MUĆA JE BIO DUŠA OD ČOVEKA, A ONA GA JE KINJILA KAD POPIJE!” Komšije o Saneli osumnjičenoj za ubistvo muža – Jednom je u štali…

640

Za Sanelu Stevanović (45) koja je je osumnjičena da je u sredu u noć, malo pre ponoći, nožem ubila svog muža Miroslava Stevanovića (55) u selu Prijanovići kod Požege, komšije nemaju lepe reči da kažu.

Zločin se desio u njihovoj porodičnoj kući, a saznajemo da je ubistvu prethodila svađa.

– Muća je prvo gađala nekim predmetom i pogodila ga u glavu, a zatim je uzela kuhinjski nož i probola ga u grudi. Nažalost taj ubod je bio smrtonosan – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Komšije kažu da je Sanela mnogo pila, pa sumnjaju da je i u sredu veče bila pijana.

– Miroslav je bio duša od čoveka. Ona, kada god popije, stalno ga je kinjila, pa su se često i svađali. Nije smeo da je prijavi jer mu je pretila da će ga ubiti – kažu komšije.

Za Sanelu kažu da je bila opasnost i za okolinu.

– Pijana je zaspala u štali sa zapaljenom cigaretom, te je zapalila štalu. Tada su je odveli u policiju, ali su je ubrzo pustili. A pre deseakt dana je zapalila svu Mirovu odeću. To od nje nije smeo da prijavi. I eto, sve je slutilo da će do ovoga doći – kaže jedna komšinica, koja nije želela da joj pominjemo ime.

Komšije kažu da Sanela iza sebe već ima tri braka i petoro dece. U ovoj kuću gde se dogodilo ubistvo živeli su sami.

– Nemaju stoke, samo ove kučiće. Šta će biti sa njima ne znamo. Valjda će doći neka služba da ih odnese – dodale su komšije i nadaju se da Sanelu više neće videti.

Sanela u policiji se čudno ponašala.

– Čas je govorila da ga je gađala sa nečim, pa da nije, pa kaže da ga je ubola nožem, pa onda da nije. Na telu Miroslava postoji povreda u predelu glave za sada nepoznatim predmetom, kao i ubodna rana u grudima. U svakom slučaju, donete je rešenje o zadržavanju zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo – kaže naš izvor iz istrage.

Drugo ubistvo u kojima žene ubijaju svoje muževe

U užičkom kraju ovo je drugo ubistvo u kome je žena ubila muža. Početkom godine je M. L. (37) nožem ubila svog muža R. L. (48) u jednom čajetinskom selu. Ona je posle svađe u porodičnoj kući zabila nož u svog muža. Protiv nje je podignuta optužnica za krivično delo ubistva i još je u pritvoru.

Sponsored Links:

Izvor: Kurir.rs