Među prvim javnim ličnostima oglasio se popularni pevač, Slobodan Sloba Radanović koji je žestoko napao voditeljku

Sponsored Links:

Jovana Jeremić, ponovo je izazvala pažnju javnosti u svojoj emisiji “Jutarnji program” kada je na sebi svojstven način iznela stav o ljudima sa Kosova i Metohije.

Kako je navela, ona smatra da su ljudi sa Kosova prodali svoju zemlju i da su došli u Beograd da glume kako su jadni, kao i da to govori iz iskustva jer se susrela sa takvim ljudima tokom svog fakultetskog školovanja.

– Ja poznajem neke od njih. Ovo uopšte nije popularno što ću sada da kažem, ali baš me briga, istina je. Ja nemam problem da kažem istinu na Pinku. Prodali su zemlju, došli su u Beograd i onda glume u Beogradu da su jadni, da im treba pomoć. Neki od njih koji su prvi svoju zemlju stavili na doboš – istakla je Pinkova voditeljka i dodala:

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

– To govorim zato što nikoga ne treba žaliti, treba biti objektivan prema celoj situaciji. Ja to ne volim, ja sam to imala i na fakultetu, kad kažu: “jao, on je došao sa Kosova, on ovo, on ono…”, svi ga žale, a on bože sačuvaj, gazi preko svih samo da ostvari svoj cilj. Znam da nije popularno ovo što govorim, ali ovo je surova istina koju sam čak i ja imala prilike da doživim.

Među prvim javnim ličnostima oglasio se popularni pevač, Slobodan Sloba Radanović koji je žestoko napao voditeljku, a ubrzo nakon njega oglasila se i poznata glumica iz serije “Igra sudbina”, Milica Tomašević.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Ona je osudila Jovanu, napisavši u svojoj objavi na Instagramu da nema razuma kao i da joj nema ni pomoći od Boga.

– Jovana Jeremić, postoji jedan roman, zove se “Idiot”, i postojao je jedan čovek koji se zvao Fjodor Mihajlović Dostojevski. E taj veliki čovek je u tom romanu napisao jednu veliku istinu koja glasi: ” Kad Bog hoće nekoga da kazni, on mu najpre razum oduzme” – napisala je slavna glumica pa dodala:

– Žao mi je što nikada nećeš moći da shvatiš suštinu napisanog, a kada je već tako, neka te bar sreća prati kad razuma nemaš, tebi ni od Boga pomoći nema – završila je Milica.

izvor: (srbijadanas.rs/espreso.co.rs)