NAKON 2 GODINE SHVATILI ŠTA DRŽE U KUĆI: Ličio je na kućnog ljubimca, a onda se ISPOSTAVILO OVO

415

Kada je kupila psa, rekli su joj da se radi o Tibetanskom mastifu, koji obično narastu do 70 cm visine i težine oko 80 kilograma

Porodica iz Kine postala je sumnjičava nakon što njihov ljubimac, za kojeg su mislili da je Tibetanski mastif, nije prestajao da raste i jeo je sve više i više. Uz to, i hodao je na dve noge…

Kada je Su Yun svojoj porodici dovela štene za ljubimca pre dve godine, iznenadilo ju je koliko pas jede. Kada je kupila psa, rekli su joj da se radi o Tibetanskom mastifu, koji obično narastu do 70 cm visine i težine oko 80 kilograma.

– U jednom danu je jeo celu kutiju voća i dva lonca rezanaca – rekla je za kineske medije.

Kada je njihov ‘Tibetanski mastif’ nakon dve godine dosegao težinu od 113 kilograma, postali su sumnjičavi. Osim toga, pokazivao je i neke neobične talente za psa, poput hodanja na dve noge.

– Što je više rastao, to je više izgledao kao medved, a ja se malo bojim medveda – rekla je Su Yun, koja živi u selu blizu grada Kunminga u provinciji Yunnan.

Životinja je premeštena u Centar za zbrinjavanje divljih životinja u Yunnanu, nakon što ih je porodica zamolila za pomoć.

Kada su došli po medveda, stručnjaci su se toliko uplašili da su ga uspavali pre transporta, piše Independent.co.uk.

Radi se o azijskom crnom medvedu, koji koji košta nekoliko desetina hiljada dolara na crnom tržištu.

izvor: (espreso.co.rs/Independent.co.uk)