Kako je rekla, zaboravila je da otvori poklon u porodilištu, te je to učinila tek kad je došla kući, a sve je zabeležila kamerom i objavila na TikToku

Sponsored Links:

Jedna mlada majka, Sofija, porodila se u Njujorku, a video nakon porođaja objavila je na Tiktoku i sada ga svi komentarišu.

Nakon što je na svet donela dete, od porodilišta je dobila poklon – paket šminke luksuznog brenda Chanel.

– Kada se porodite u Kornelu u Njujorku, oni vam daju ovu Chanel torbu sa šminkom – rekla je u videu Sofija i pokazala sadržaj vrećice u kojoj su se nalazili pokloni.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Kako je rekla, zaboravila je da otvori poklon u porodilištu, te je to učinila tek kad je došla kući, a sve je zabeležila kamerom i objavila na TikToku.

U snimku koji ima oko dva miliona pregleda, Sofija je iz vrećice izvadila bočicu parfema čija je vrednost 90 dolara, potom ruž za usne koji košta 45 dolara i maskaru od 38 dolara, prenosi NY Post.

Uz poklon je dobila i čestitku od Chanela, u kojoj stoje pohvale odeljenju za akušerstvo i ginekologiju zbog brige za zdravlje žena.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:
@jenmfjuice Having a great time over here #ptsd #chanel #childbirth #horror #terrifying #therapy #ppd #caymanjack #margarita #mama #toddler ♬ original sound – Jennifer Boyd

Ako se pitate otkud to da u porodilištu dele Chanel pakete, evo odgovora:

U maju 2004. godine, bolnica Kornel je od Chanela dobila 1,5 miliona dolara za “izuzetno dostignuće u akušerstvu i ginekologiji” i od tada ovaj modni gigant kao poseban poklon daruje kozmetičke proizvode i proizvode za negu kože svim ženama koje se porode u ovom porodilištu.

izvor: (srbijadanas.rs/espreso.co.rs)