NAKON SMRTI MUŽA POZVALA JE MAJSTORE DA JOJ SREDE TAVAN: Kada su se POPELI prizor ih je ostavio BEZ TEKSTA

2802

“Bila sam iznenađena kako je Kevin uspeo sve to da odvuče na tavan, a da ja nisam znala”

Jedna udovica je ostala iznenađena nakon što je saznala za skriveni hobi svog pokojnog muža koji je tajno punio njihov tavan čudnim stvarima, od kojih su neke bile iz prošlog veka.

Džuli Gitos (62) je nakon smrti muža unajmila majstore da joj poprave tavan na koji godinama nije išla. Čim su radnici započeli posao pitali su je šta da rade sa svim kutijama koje su tamo našli. Ona nije imala pojma o čemu pričaju dok nije ugledala šok prizor – gomilu prepariranih životinja!

Tu su bili lavlja glava sa pravim zubima iz dvadesetih godina prošlog veka, zebra, beli zec, jazavac, lisica, afrička antilopa… Tu je bilo i jedno štene, par crvenih veverica i zeleni detlić koji datiraju iz 1860-ih, kao i mnoštvo riba i ptica.

Džuli je ispričala da nije imala pojma da je njen partner proveo godine skupljajući na desetine životinja na njihovom tavanu.

– Nikada mi nije bilo dozvoljeno da uđem u potkrovlje, ali nakon što sam izgubila Kevina, trebalo mi je nešto da se uradi na tavanu. Radnik mi je rekao: ‘Da li ste znali da gore ima puno kutija?’ Bila sam u čudu – rekla je i nastavila:

– Bila sam iznenađena kako je Kevin uspeo sve to da odvuče na tavan, a da ja nisam znala, a onda sam otkrila da je naš sin Džejms pomogao svom tati da premesti stvari u potkrovlje, kako ih ja ne bih pronašla.

Udovica kaže da nije imala pojma koliko je ogromna njegova kolekcija, i pravi šok usledio je kada je našla još 150 komada skrivenih u njihovoj garaži.

– Garaža je bila Kevinov domen i nisam mnogo ulazila tamo. Znala sam da ima taj hobi, ali nisam ni pretpostavlja dokle je to otišlo. Oko 150 komada bilo je naslagano na dubokim policama u garaži – ispričala je žena.

Kolekcionari su ovu zbirku ocenili kao jednu od najneobičnijih i spremni su za nju da plate oko 10.000 funti.

izvor: (srbijadanas.rs/espreso.co.rs)