NAPUSTILA SVE I OTIŠLA DA ŽIVI SA NJIM: Glumica koju OBOŽAVATE je nekada LUDO volela Borisa Milivojevića (FOTO)

273

Ljubav nije dugo trajala.

Život glumca Borisa Milivojevića obeležila je veza sa jednom koleginicom.

U pitanju je glumica Paulina Manov, a jednom prilikom je otkrila da je zbog njega odlučila da napusti roditelje.

„Roditelji mi nisu ništa branili. Imala sam 20 godina kada sam otišla od kuće. Bilo je to zbog ljubavi i potrebe za slobodom. Imala sam potrebu da budem samostalna, da vodim svoj život, da vodim svoju kuću, da vodim svoj život. Imala sam potrebu za tim“, ispričala je glumica.

Zajedno su živeli dve godine, a Paulina je objasnila i kako je izgledala njihova veza.

„Kada sam napustila roditeljski dom, imala sam dvadeset godina, baš sam bila mlada. Rekla sam im: ‘Ja sad idem da živim sa Borisom, ćao’. On je dobio stan od roditelja gde smo zajedno stanovali. To je trajalo dve godine“, ispričala je Paulina, pa dodala:

„Živeli smo u komuni. Boris, ja i drugari. Ja sam išla u školu i da radim, svaki dan sam igrala predstave u drugom gradu. Za to vreme drugari su se družili. Imao je i on svoje uloge i obaveze. To je bio jedan specifičan period u mom životu. Verovatno sam želela da živim u slobodi sa čovekom koga sam ja izabrala, ali oboje smo bili vrlo mladi“.

Ipak, njihova veza nije uspela da opstane, te se Paulina u međuvremenu udala za dramaturga Vladimira Đurđevića sa kojim ima dvoje dece.

izvor: (espreso.co.rs)