NAŠA GLUMICA JE GODINAMA KRILA DA JOJ JE OVO ĆERKA: Da li je moguće da NISMO PROVALILI? Još i LIČE kao slika slici

1

Privatan život je uvek pokušavala da sakrije od očiju javnosti, pa se baš iz tog razloga ne zna da je ona ćerka legendarne glumice Nede Spasojević

Lepu glumicu Nedu Spasojević obožavala je cela Jugoslavija! Nju su smatrali pravom urbanom glumicom bivše Juge, a mnogi su je nazivali modernom glumicom. Međutim, Nedin život se ugasio prerano, sa svega 40 godina.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Davne 1981. godine, osmogodišnja Isidora Minić ostaje bez majke, a poznati slikar Bane Minić bez supruge koju je neizmerno voleo. Lekari su Nedi otkrili karcinom, a nekoliko meseci posle snimanja filma “Banović Strahinja” ona umire.

Javnost je tada ostala u šoku da se život jedne mlade glumice ugasio u četrdesetoj godini, a deset godina kasnije njena mezimica odlučuje da upiše glumu. Uloga u filmu “Lajanje na zvezde” otvara joj vrata kinematografije, a potom započinje da igra predstave i snima brojne role na filmu.

Privatan život je uvek pokušavala da sakrije od očiju javnosti, pa se baš iz tog razloga ne zna da je ona ćerka legendarne glumice Nede Spasojević.

Osim talenta, očigledno da je od majke nasledila i lepotu. – Svi kažu da ličim na mamu, samo tata kaže da sam lepša od nje pošto je i on imao udeo u tome – objasnila je Isidora jednom prilikom.

izvor: (espreso.co.rs)