NAŠA PEVAČICA JE UMRLA TOKOM NASTUPA: Tu je bio i ON, svi ga OBOŽAVATE, a sada je SVEDOK jezivoj sceni!

1

Pevač je ispričao kako je izgledala jeziva scena

Pevač, Petar Mitić se prisetio tragičnog događaja, koji se dogodio 2009. godine, kada je njegova bivša devojka i prijateljica preminula tokom nastupa.

Inače, više od godinu dana na estradi se šuška da pevačica Ivana Pavković nije u dobrim odnosima sa suprugom Petrom Mitićem i da je na pomolu razvod.

Međutim, ona se sada oglasila ovim povodom i stavila tačku na sve glasine.

-Ne znam odakle sve te gluposti. Ne znam ko priča, ustvari me ni ne zanima. To apsolutno nije tačno. Petar i ja se odlično slažemo i uživamo u našoj ljubavi. Ne želim da se bavim dematovanjem, ali ne dam da mi diraju u brak, jer to je svetinja – rekla je Ivana i otkrila da planiraju prinovu.

A, evo šta kaže pevač o jezivom događaju:

– To je veoma tužna priča. Zvala se Sanja, bili smo saradnici. To je devojka koja je radila sa mnom dok sam bio tezgoš u Vranju – prisetio se nemile scene Petar u emisiji “Grand magazin” i dodao:

– Nažalost, neki mladi ljudi nas pre vremena nastupe. Takve ljude ne treba nikako zaboraviti, vredni su pomena uvek, ali bežim od toga jer sam veoma emotivan i jer me sve to dotiče. Ali lepo je setiti se.

Petar je ispričao da se tragedija desila na njegovom nastupu i dodao da je u medijima došlo do zabune kada su objavili da mu je preminula devojka.

– Ja sam došao da radim, a kada se to desilo mi smo bili dobri prijatelji, tako da sam više izgubio pravog prijatelja i druga, a ne devojku jer sam u tom trenutku bio sa drugom. Zato je došlo do nesporazuma u medijima, ali svakako je jedan veliki gubitak – izjavio je pevač.

Izvor: espreso.co.rs