Naime, njen video trenutno je najgledaniji na Balkanu, pa čak ima više pregleda na internetu nego bilo koja naša zvezda

Sponsored Links:

Elektra Elite baš ima sreće kada je u pitanju šou-biznis. Naime, transrodna pevačica mamac je za novac, koji olako obrće.

Poznato je da je u svoj novogodišnji šou program, koji potpisuje Dejan Milićević, uložila sumu u vrednosti jednosobnog stana u Beogradu, a kako saznajemo, to joj se duplo isplatilo.

Naime, njen video trenutno je najgledaniji na Balkanu, pa čak ima više pregleda na internetu nego bilo koja naša zvezda. Pored toga, otkako je projekat obelodanila, narod je još više stao na njenu stranu, a postala je i traženija u svom primarnom zanimanju u Švajcarskoj. A druge strane, zahvaljujući novogodišnjem projektu Elektru su putem društvenih mreža kontaktirale strane firme da bude zaštitno lice njihovih proizvoda.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Po svemu sudeći, ovaj video materijal isplatiće joj se bar pet puta više od uloženog. Podsetimo, na dan kada je predviđeno emitovanje njegog šou-a, pevačica je dobila zabranu od You tube zbog golotinje, ali brzo se sve rešilo, osim što je zabranjeno gledanje snimka mlađima os 18 godina.

izvor: (espreso.co.rs)