NEĆETE VEROVATI KADA VIDITE 53 GODINE MLAĐU BIVŠU ŽENU MILOJKA BOŽIĆA: Svi zabezeknuti prizorom (FOTO)

1

Prava ljubav ipak godine broji

Milijana Bogdanović je jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija “Parovi”, pre svega, zbog bogatog ljubavnog života sa uglavnom dosta starijim muškarcima.

Rođena 24. decembra 1997. godine u Užicu, za kratko vreme je uspela da podigne pravu medijsku buru, a njene veze sa starijim i oženjenim muškarcima nailazile su na neodobravanje javnosti.

Ipak, Bogdanovićeva nije previše marila za kritike, a svojim ponašanjem pokušavala je da opravda onu staru, narodnu da prava ljubav godine ne broji, samo što u njenom slučaju izgleda da joj “prava ljubav” redovno izmiče.

Javnost je čula za Bogdanovićevu kada su mediji počeli da pišu o njenoj vezi sa 53 godine starijim partnerom Milojkom Božićem. O ovom neobičnom paru prvo su pisali domaći mediji, a potom su o njima izvešavali čak i svetski mediji. Milijana je vremešnog Božića poznavala još od detinjstva jer je on bio njen komšija u selu Pilatovići gde je živela sa bakom.

Prvi put su se smuvali kada je njoj bilo tek 18 godina, ali po njenim rečima, veza nije bila potpuno ozbiljna sve dok se Milojko nije razboleo i otišao u bolnicu na operaciju srca, te je tada shvatila da ne može da živi bez njega. Zbog medijske pažnje Milijana i njen partner Milojko dobili su ponude za ulazak u rijaliti a ubrzo su prihvatili ponudu „Hepi“ televizije i od marta 2019. godine postali su učesnici „Parova“.

U rijalitiju je bilo burno. Par se nije razdvajao, jedno drugome su pravili ljubomorne scene, a gledaocima i drugim učesnicima je često bilo neprijatno da gledaju mlađanu devojku kako se mazi i ljubi sa starcem. Jedan od učesnika rijalitija koji je javno prozivao i napadao vezu Milijane i Milojka od samog njihovog dolaska bio je Aleksandar Požgaj. Požgaj ne samo da je kudio ovu vezu, nego je započeo da se udvara Milijani iako je i sam bio oženjen. Bogdanovićeva nije krila da je novosadski političar privlači, te je rado uzvratila flertom, na opšte neodobravanje Milojka. Ljubavnici su počeli da se viđaju i razmenjuju nežnosti, prvo krišom dok je Milojko spavao, a potom i pred očima samog Milijaninog verenika. Ipak, uprkos javnoj prevari, Milojko i Milijana su se venčali u septembru 2019. godine.

Milijanine su uništile brak Milojku i Milijani, te su odlučili da se razvedu.

Svi se pitaju šta je sa njom.

Milijana je obelodanila da radi kao kondukterka, kao i da njen emotivni partner, inače 48-godišnjak, takođe radi u gradskom prevozu.

– Stan sam i kupila i prodala, i sad opet kupujem. Ne znam ni ja šta bih više – napisala je, između ostalog, Bogdanovićeva na Instagramu.

Sponsored Links:

izvor: (espreso.co.rs)