NEDAJ BOŽE NIKOME: Ovo je prava istina o devojčici koja se porodila kada je imala samo 5 godina! (FOTO)

638

Lina Medina je najmlađa mama na svetu. Porodila se kada je imala samo 5 godina. I dalje je živa. Ima 83 godine i živi u Peruu. Njena nesrećna, čudna i bizarna priča ide ovako. Lina Medina je imala redak poremećaj ranog puberteta.

Kada je imala samo osam meseci je dobila menstruaciju, a sa tri godine su počele da joj rastu grudi. Onaj ko je to znao, je to iskoristio. Doktor Edmund Eskomel, koji je porodio Linu, otkrio je neke detalje za medije. Inače, Medinu je porodio carskim rezom 15. maja 1939. godine. U petoj godini je u telu bila razvijena kao prilično starija ženska osoba.

– U bolnicu u Peruu je ušetala umorna, čupava Indijanka sa podnožja Anda. Za ruku je vodila sramežljivu devojčicu neobično velikog stomaka. Zamolila me je da isteram iz nje zle duhove koji su je zaposeli, a ja sam bio uveren da Lina ima tumor abdomena. Bio sam i više nego zapanjen kada sam otkrio da je devojčica u osmom mesecu trudnoće – kaže Edmund.

Kako bi potvrdio svoju “dijagnozu”, doktor je Linu Medinu odveo specijalisti. Mesec i po kasnije, 15. maja 1939. godine, Lina je rodila dečaka carskim rezom, a operacija je obavljena uz anesteziju. Njen sin je umro kada je napunio 40 godina. Lina nikad nije pristala na to da otkrije ko je otac njenog deteta.

Prvo su uhapsili njenog oca, ali su ga ubrzo pustili zbog nedostatka dokaza. Potom se verovalo da joj je dete napravljeno u nekom verskom obredu, koji je tada bilo mnogo. Njen slučaj do u detalje dokumentovao je doktor Edmundo Eskomel, kao i činjenicu da su devojčici u 4. godini počele da rastu grudi, a u 5. godini su joj sazrele kosti potrebne za iznošenje trudnoće.

(Izvor: Telegraf.rs)